reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Brawo, Olga! Ale Ci, Kasia, zazdroszczę, że się schylać nie musisz:-D:-D Florka dziś właśnie osiągnęła nowy etap, czyli może chodzić za rączki bez przerwy....nie tyle może, co musi, ma kompulsywny przymus chodzenia i to krokiem żwawym:-p No i umie już sama stać, ale nie lubi, bo nogi bolą... szkoda, że od chodzenia nie bolą:-p

reklama
Fakt, etap Florki jest wykańczający dla Rodziców:sorry2:

Włączyłam rano dzieciom bajkę, sięgnęłam po spodenki do sypialni, twało to sekundy, patrzę, a Olga jak Al Bundy siedzi/lezy rozwalona na sofie i ogląda baby tv:dry:

Brawo Olga.
U nas nadal nie wiadomo o co chodzi ze słomką, Maks myśli ze do gryzienia.
Mummy poczekaj z tym kleikiem, mój syn był jeszcze większym głodomorem bo jadł co 2 godziny i nie było zmiłuj, nawet zaczęłam mu odciągać do butli i jadł co 2 godziny 150 ml, w końcu się to unormowało i jadł co 3-4 godziny dla mnie to był luksus. Także twoje dziecko je jak najbardziej normalnie.
O kleiku lepiej pogadaj z lekarzem

U nas dzis była pierwsza krew - Olga przewróciła się na zabawkę i rozcięła wargę:-( Ale szybko krew przestała lecieć i ona sama szybko zapomniała o przykrym incydencie:tak:
Poza tym rano, jak chce żeby wstała już z łóżka to mnie chwyta "za wszarz" i dawaj do góry:-D

Brawo Zainab!!!

Ja dzisiaj wróciłam z Karkowa i padam na twarz więc tylko wpadam żeby napisać że Adaś dzisiaj zrobił pierwsze samodzielne kroczki :-) ale później już nie chciał i zapyla na raczkach..

reklama
Brawo Adaś!
U nas po raz kolejny sie sprawdziło, że mama jest the best. Pojechaliśmy do sklepu, mąż Olgę na ręce a ona nic, tylko się wydziera, że chce do mnie:sorry2: Dobrze, że nie jest klocuszkiem, bo ręce by mi zwiędły:sorry2:

Do góry