reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Kicrym my mielismy Weronike w lozeczku w sypialni 3 miesiace, potem poszla do Oskara do pokoju i wszystko poszlo od razu gladko; teraz nie chce spac jak Oskara nie ma ;-)

reklama
Ale Wasze dzieciaki już konkretnie gadają:szok: Flora nadal dużo, ale po swojemu głównie:-p
Ale pochwalę się, że zaczęła sama chodzić przesuwając krzesło tudzież pianinko Fisher Price - na razie bardzo zachowawczo, ale w końcu się przełamała:tak: No i tak samo jak Wasze dzieciaki tańczy...z tym, że na siedząco:-)

Brawo Florka!!
moja też tancerka, tylko usłyszy jak komuś np na placu zabaw telefon zaczyna dzwonić jakąś muzyczkę to od razu tam biegnie i tańczy:-)
a ona tak śmiesznie jeszcze to robi, że na ugiętych nóżkach podskakuje i jedną rękę podnosi do góry i nią kręci:-D:-D

Florka...no no no postępy niezłe
Lenka...to ten taniec musi super wyglądać:-):-):-)
moja na siedząco podryguje:tak::tak::tak::tak:
a na stojąco to podskakuje:tak:

Florcia no to jak do jeździka się dorwałaś to lada moment pierwszy krok bedzie postawiony:tak:
Pabla musi fajnie wyglądac tańcowanie Lenki:-D

oj moja też gada jeszcze w "swoim" ojczystym języku, i również tańczy ale jak Florka na siedząco:-D:-D:-D chodzić sama nie chce:no: przy mebelkach to i owszem aczkolwiek jest taka delikatna i wyważona, normalnie jakby miała pupcie z porcelany;-) pod paszki jak biorę to od razu ustawia się w pozycji do siadania, za to na raczkach zaiwania w tempie błyskawicy:-D:-D:-D
u nas z racji tego, że bardzo duża różnica między dzieciakami, to nie wchodzi w gre spanie w jednym pokoju:tak: i tym sposobem na razie mała śpi z nami (albo my z nią;-))

reklama
Tosika Tosia sama zdecyduje kiedy zacznie chodzić:tak:moja mama ma dziewczynke z 30 .04 i dopiero teraz zaczęła stawiać kroki:tak:także daj jej czas.A co do spania dzieci to ja wyprzedzam czas:-pmamy tylko dwa pokoje więc siłą rzeczy jak będzie 2 dziecko to musi byc z Kubą:sorry2:boje sie tego bardzo i tez z tego powodu nie chciałam 2 dziecka, ale wszyscy znajomi którzy mają 2 w pokoju mówią że jestem głupia:baffled::-D

Do góry