reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
Kicyrm u mnie tak właśnie będzie że dwójka dzieciaczów będzie razem w pokojudopóki będzie to mozliwe , potem chyba my się zrzekniemy naszej sypialni i przeniesiemy do "salonu";-)

Ponadto Adaś z dnia na dzień stawia coraz bardziej odważne kroki. Oczywiście na razie dominuje poruszanie się na raczkach ale chozenie też mu się podoba. Za rękę śmiga jak stary za to sam zrobi z 6-10 kroków i pada na pupę.
Gada w swoim języku ponadto mówi cacy , papa, mama,tata,baba,dziadzia, naśladuje dźwięki świnki , pieska , krowy.

Kasia - u mnie ostatnio często odparzenia ( nie wiem czemu ) i u nas bardzo pomaga tormentiol i maść nagietkowa na zmianę.

Kasia a wiesz, u mojej Tosi też osoatnio zauważylam odparzenia ale na pipci:szok: i ja ogolnie stosuje sudocrem i też pomaga:tak:

Tosika, ja generalnie też sudocrem, ale właśnie jakos nie widzę w ogóle poprawy (nie mówiąc o całkowitym zaniku czerwonych miejsc :-() Dlatego jutro spróbuję tormentiol i zobaczymy.

reklama
Kasia my stosowalismy wietrzenie i Penaten. Ale chyba bardziej wietrzenie pomoglo(Misi nie panela:-D). Mam nadzieje ze szybko sie zagoi:tak:
Kircym my tez na razie bedziemy spali z Misia u nas taka sama sytuacja co u Tosiki:tak: W mim domu rodzinnym ja spalam w pokoju z siostra i z bratem, pozniej dolaczyl do nas Seba:baffled: Jak rozlozylismy wszystkie lozka to nie bylo gdze przejsc:tak: Mysle ze Kubus i jego siostra lub brat dadza sobie race:tak:
Adas ale popitalasz:tak: Mama sie nabiega za Toba:tak:

Do góry