reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Kicyrm u mnie tak właśnie będzie że dwójka dzieciaczów będzie razem w pokojudopóki będzie to mozliwe , potem chyba my się zrzekniemy naszej sypialni i przeniesiemy do "salonu";-)
Ponadto Adaś z dnia na dzień stawia coraz bardziej odważne kroki. Oczywiście na razie dominuje poruszanie się na raczkach ale chozenie też mu się podoba. Za rękę śmiga jak stary za to sam zrobi z 6-10 kroków i pada na pupę.
Gada w swoim języku ponadto mówi cacy , papa, mama,tata,baba,dziadzia, naśladuje dźwięki świnki , pieska , krowy.
Ponadto Adaś z dnia na dzień stawia coraz bardziej odważne kroki. Oczywiście na razie dominuje poruszanie się na raczkach ale chozenie też mu się podoba. Za rękę śmiga jak stary za to sam zrobi z 6-10 kroków i pada na pupę.
Gada w swoim języku ponadto mówi cacy , papa, mama,tata,baba,dziadzia, naśladuje dźwięki świnki , pieska , krowy.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Kasia...tak Tormentiol jest do zadań specjalnych

reklama
Kasia my stosowalismy wietrzenie i Penaten. Ale chyba bardziej wietrzenie pomoglo(Misi nie panela
). Mam nadzieje ze szybko sie zagoi
Kircym my tez na razie bedziemy spali z Misia u nas taka sama sytuacja co u Tosiki
W mim domu rodzinnym ja spalam w pokoju z siostra i z bratem, pozniej dolaczyl do nas Seba
Jak rozlozylismy wszystkie lozka to nie bylo gdze przejsc
Mysle ze Kubus i jego siostra lub brat dadza sobie race
Adas ale popitalasz
Mama sie nabiega za Toba

Kircym my tez na razie bedziemy spali z Misia u nas taka sama sytuacja co u Tosiki

Adas ale popitalasz

Podziel się: