reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

no to super osiągnięcia:-)
brawa dla wszystkich dzieciaczków:tak:
no i chyba teraz ten etap dopadł nasze szczęścia, że mama lekarstwem na całe zło:-)
mój to taki cyc, że nawet tatusia rączki są be:cool:

reklama
Ale te dzieci sie szybko rozwijaja, niedawno co je urodzilysmy a teraz... Brawo dla nich.
Misia teraz tez jest mami cycek, taty raczki tez sa niedobre nawet brata:sorry: Co do dopasowania krztalto najbardzej lubi kolo i ciagla je wklada i wyjmuje. Z innymi figurami jeszcze sie gubi:tak:

A moje dziecko dziś mnie powaliło na kolana bystrością. Od paru dni międli ten katalog MC, ogląda wszystko z dziką pasją, piszczy z radości jak zobaczy misia albo dzidzię, a dziś w trakcie oglądania zaczęła mnei ciągnąć za rękę, jęczeć, że coś chce i pokazywać paluszkiem na stronę. Ja patrzę, a tam zdjęcie jej niekapka i ona się domagała wyjęcia go z gazetki....normalnie szacun, że poznała na takiej malutkiej ilustracji:szok:

Florka no to zadziwiłaś mamuśkę;-)
Misia a Tymi lubi kwadrat:-) ale to chyba chodzi o kolor - niebieski:confused2:, a kiedyś było żołte kółeczko na topie:tak:

No brawa dla wszystkich.
Tak czytam i normalnie widzę,że dzieciaki pędzą z rozwojem masakrycznie i ciągle jakieś nowe umiejętności:szok:,a jeszcze nie dawno leżały takie małe niekumate:-D

Maciek wczoraj mówił "ciapta" czyli czapka,bo akurat sobie zdjął,ja powiedziałam,a on powtarzał.Dzisiaj juz chyba zapomniał:sorry:
Mówi jak robi piesek,krówka,baranek.
Jak mu czegoś nie wolno to mówi "nie nie",ale i tak to robi,np wkłada palce do kontaktu:crazy:
Jak upadnie to mówi " ba buch"
Bierze telefon do ucha i mówi "baba?"
Pokazuje narazie tylko gdzie jest oczko,tzn wkłada mi palec do oka:sorry:
Jak powiem mu zrób cacy,to głaszcze kotka,pieska lub mnie,zależy co pod ręką.
Strasznie często się przytula:tak::happy:
Daje cześć i przebija piątkę.
Sorter póki co się znudził:sorry: i ciągle jesteśmy na etapie kółka.

Super,brawa dla dzieciaczkow za fajowe umiejetnosci :tak:
Mis podobnie do Maciusia jak sie przewroci lub mu cos spadnie mowi bam;-)
Rano pierwsze jego slowa do wszytskich do "cieść"
Sam je serki :tak:
Jak mowie przynies butki to przynosi:tak:
Jak chce isc na dwor wali w drzwi i mowi papa:tak:
Jak cos chce to mowi " da tooooooo" a jak dam cos innego mowia "nieee mama to"

Florka no,no ale jestes zdolniacha:-D
Macius wow ale umiejetnosci:tak:
Mis brawo:tak:
Renia a Misia wlasnie lubi zolte koleczko i jak na razie jej sie nie znudzilo:tak:
No to Olga tez ma swoj ulubiony klocek:-)

reklama
Dziewczyny dziecko mi się popsuło :-( Oddałabym go gdzieś na gwarancję ale nie wiem gdzie :no:
Chodzi konkretnie o to że od tygodnia mniej więcej budzi się z przeraźliwym płaczem w nocy ok. 5:00 rano , dzisiaj była to 2:00 i nie chce spać dalej. A jak zostawiam go w łóżku i wychodzę to potrafi tak płakać nawet z 30-40 minut. Może to zęby? Ale nigdy tak nie reagował. Albo może boi się ciemności..sama nie wiem..macie jakiś pomysł?

Do góry