reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
o nie nie nie moje miłe:no::dry: żadnych ciąż narazie u mnie nie będzie.
w każdym razie nie planujemy.....
oczywiście jakby co to płakać nie będę, ale uważamy co by nie było narazie.

A propo ciązy i kolejngo dzidziucha to po długich rozmowach z M zdecydowaliśmy że wrzesień/październik 2010 będzie odpowednim momentem na rozpoczęcie starań o następnego szkraba:tak::tak::tak::tak::-)

Kuba w sobotę wtargał na parapet swojego "jaśka" i się położył na nim:-D:-D:-D(zdjęcie na zamkniętym:-p) a dzisiaj już próbował moją dużą poduchę wtargać ale się nie udało:-p:-p:-p

No to Kicrym oby Wam wyszło w terminie zaplanowanym:tak: A nam oby nie wyszło już:-p...a mam brzydkie przeczucie że może wyjśc lada moment, zwłaszcza, że R pozbył się wszelkich hamulców, jak oficjalnie dostał zgodę na kolejną Potwornicką:-p:-p:-D

no to widzę starania rozpoczęte i palny są - fiu fiu
ja też już bym chciała, ale w swoim czasie:tak:
poki co zachwycam się rozwoje juniora i tym, że ten mały człowieczek taki rezolutny się robi
wczoraj rozbroił mnie kompletnie - wspiął się na krześle i usiadł przy stole jak stary maleńki bo skoro dziadki biesiadują to on też:-)
a jak siada koślawiąc nóżki i mówtę mu żeby siedział po turecku to posłusznie prostuje i splata stopki:-):-):-)
czasem to normalnie boję sie, że te nasze pociechy za szybko rosną;-)

Renia z tym siadaniem przy stole, to u nas norma od jakiegoś czasu. Nawet babcie potrafi "wyrzucić", żeby było miejsce dla niej:eek:

Kic...ale fajnie
Surv....ostra jazda bez trzymanki...szalejecie:-)

aaa mnie się śniło że w ciąży jestem...tzn że śpię i mnie młode w brzuchu kopie..szok..jak się obudziłam to normalnie brzuch sprawdzałam...
aż mnie dreszcze przechodzą

reklama
Post, ja takie sny po urodzeniu Flory jeszcze jakiś czas miałam...siła przyzwyczajenia, a u Ciebie podwójna, bo jakby nie było od 2 lat coś Cię w brzuch kopie..;-) No chyba, że już jesteście gotowi na numer trzeci....:-D:-D

Do góry