reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Kate to i tak dużo mówi bo Maks to nawet takich słów nie mówi, tylko "nie""mama""tata""baba""dziadzia""koło""pempek" i chyba na tym koniec. Kic jak byś poszukała to była bym wdzięczna.
Przyjdzie czas to zaczną mówić, mój kuzyn zaczął mówić jak miał 4 latka, a tak nikt go nie rozumiał bo mówił w swoim jezyku.

reklama
wyglądam z kuchni, bo słyszę podejrzany szmer....patrzę, a tu moje dziecko sunie klasycznym raczkiem po podłodze, a na pytanie "Flora, co Ty robisz?" odpowiada rechocząc "Lala dzidzius":-D

Kasia...he he:-D:-D:-D:-D:-D ......
Że Kasia się mści za nieustanne aluzje, to jeszcze rozumiem...ale i Ty, Post-Brutusie?:-D:-D

a Flo ma fazę dzidziusiową wznowioną, bo w żłobku jest 9-miesięczna dziewczynka budzaca dzikie emocje - na jej część wygłosiła nawet pełnoprawne zdanie: "Mama, pać, Iga!":-D

edit z wieczora: Flora siedzi i z zapałem rysuje cuś, pytam przez grzeczność "A co to?" a Flo odpowiada "dzidzius!":baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia....no spoko nieźle....
moje dziecko ma inne teksty:-):-):-):-)...ogląda zdjecia i ooooo mama chuda była:-D:-D:-D:-D:-D
Surv....no co???? czy ja coś napisałam ze tak się zapytam?????? nic a nic tyci tyci

Do góry