reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

.
Czy ktoś może zamawiał ten pełen zestaw migów?
Ja pytałam i napisali mi, że płyta kosztuje 40 pln + wysyłka, więc na razie bedę korzystać z bezpłatnego na stronie klubu Koko, a do tego dopytam koleżanki, czy gdzieś w sieci nie ma pełniejszego darmowego zestawu, albo może ze związku głuchych by mi "wysępiła" to się podzielę;-)

reklama
Ostatnia edycja:
Post: ale migi angielskie różnią się od polskich, więc jeśli je stosujesz, to musisz być konsekwentna i nie używać polskich wcale...

Tia, u nas dzis była pierwsza ogromna kupa - wszystko przesr...e ;-) No ale co sie dziwić, skoro od dwóch dni (i nocy:sorry2:) Olga je jak szalona - jakis skok rozwojowy, czy co:confused::dry:

u nas też chyba jakiś skok rozwojowy bo Antoś ma gdzieś 2 godzinne przerwy w jedzeniu i domaga się cyca częściej:-p a co do kupek to niedawno martwiłam się, że dwa dni była cisza, ale później Synek nadrobił - dwie dziennie, ale konkretne:szok::-p dziś na razie cisza, tylko bączki idą ostro, ale pewnie Mały zbiera na coś porządnego:laugh2:

u nas też dziś dzień pod obstrzałem
2 dni bez kupki i dziś mega wielka aczkolwiek spokojnie zrodzona - tyle, że po pas;-) no i oczywiście mycie pod kranem tak, że sama ja po łokcie ufajdana:zawstydzona/y:
a później na dokładkę zasikałem mamusi pościel:-)
a wczoraj było noszenie w chuście i tylko obym nabrała wprawy jak kłaśc to będzie super - pięknie zasypiał i nawet gugał coś przez sen:tak:

surv jak ci się uda zdobyć te migi to ja bardzo poproszę. Wolała bym jednak polskie. Swoją drogą z dzieckiem na ręku ciężko mu migać. Żeby się czasem nie zapomnieć i nie używać migów na dwie łapki. ;-) Trzeba popróbować tej zabawy. Mój prawie-pięciolatek łapie te migi jak rakieta i bardzo mu się podobają to młodszy może też zajarzy. Kiedyś może chłopakom się to do czegoś przyda :)

Ja trochę jestem dzisiaj kupkami przestraszona, bo nam się pienią. Nie wiem czy to skutek czekolady z orzechami zimnymi którą wtryniłam :zawstydzona/y: czy prebiotyku który daje 3-ci dzień. Niby po tym prebiotyku troche mniej kupek (7 zamiast 10). Zobaczymy co będzie dalej.

u nas masakra, mały mało przybiera na wadze i do tego jeszcze coś mu sie zrobiło na powiekach, uszach i główce:-(myślałam że to ciemieniuch (położna tak powiedzaiła:wściekła/y:)a to jakies zmiany ach szkoda gadać:-(

reklama
czy wasze dzieci tez tak duzo "mowia"? naszemu buzka sie nie zamyka,bo albo gada,albo ryczy z tym ,ze placze bardzo malo i tylko jak glodny:-)Ale dzwieki wydaje nieziemskie,az mnie sciska w sercu,ze takie to malutkie a tak potrafi pogadac,no i oczywiscie non stop rogal na buzce:-Dtakie kochane dziecko:tak:

Z brzuszkiem juz chyba lepiej,bo od dwoch dni nie bylo stekania ani prezenia,ale za to te kupy dzisiaj jakies dziwne,bo tak jakby twarde i malutkie.Ja juz tego totalnie nie kumam,bo chyba jak kupa twardsza,to trudniej ja zrobic i wtedy zrozumiale by bylo to stekanie,a u nas na odwrot:baffled:

Do góry