reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Post gratulacje ogromne dla Ciebie , jestem także w szoku ale jednocześnie strasznie Ci zazdroszczę :-) i teraz cwaniaro znowu na L4 i tak jakby płatny wychowawczy:happy: Ekstra !! Czekamy na pierwsze USG na zamkniętym :-)

reklama
Post ale bomba!!!!!! Ja też przyłączam się do gratulacji! No to się nazywa SKUTECZNOŚĆ! Pogratuluj też mężowi, wkońcu się przyczynił ;-) Strasznie strasznie się cieszę i mam nadzieję że tym samym rozpoczęłaś nowy tręd wśród lipcowch mamusiek ;-);-)

pabla, już sie biorę za wykasowanie. Żeczywiście nie na miejscu ten suwaczek. Nowy wstawię po wizycie u lekarza:tak:
Kiwaczka, mądrze piszesz....trochę nieświadomie przetarałam szlak.....nie ma na nim żadnych orków (he he...nadal czytam władcę pierścieni) więc śmiało dziewczyny:-):-):-)....tzn chciałam napisać chłopacy działajcie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

POST OGROMNE GRATULACJE:-):-):-):-):-)
również jestem w szoku po tej informacji, ale w takim miłym szoku bo przecież to wspaniała wiadomość i wierzę, że wszystko będzie dobrze i Ikusia będzie miała cudowną siostrzyczkę lub braciszka:-D:-D:-D Post naprawdę cieszę się z Twojego szczęścia tak bardzo jakbym to ja była w ciąży i aż mnie wzięło na ten błogosławiony stan, ale niestety muszę jeszcze poczekać:-p

Post- szczere gratulacje. Ostatnio zastanawialam sie, ktora z nas pierwsza sie zafasolkuje...no i padlo na Ciebie:-D. Czyli bedziesz wrzesniowka 2009???

Bea normalnie pozazdrościć!! A powiedz mi kiedy kąpiesz małą?? Bo moja też sie kładzie na popołudniową drzemkę między 16-17 i wstaje o 19tej i my wtedy bawimy ja, kąpiemy i bąbalina nie chce spać tak do 21szej...

Mala kapie ok 20, poje mlekiem, zabawiam i ok 21-22 spi.
Wczoraj kupilam jej nowy krem Johnson&Johnson 'spokojny sen'. Jest na nim napisane, ze skutecznie pomaga dziecku zasnac, jednak nie sadze, ze ten 14 godzinny sen byl spowodowany uzyciem tego kremu, chociaz kto wie...

No proszę, po przeczytaniu posta Post ;-) zapomniałam wszystko inne co miałam napisać:-D

Post, przeogromne gratulacje!!! Zobaczysz jak z dwójeczką jest fajnie:tak:

Ptaszynko cudowne wieści:-)
odpoczywaj jak najwięcej i męża ganiaj do pomocy

a ja właśnie walczez synem
nakarmiony wykąpany od godziny zasypia sam w łóżeczku - normalnie muszę być twarda a mój mąż już brałby na rączki:wściekła/y: i mówi, że nasz syn czuje się sierotą (na litość kolejny dzidyga chce mnie wziąść)

Moja wykąpana, najedzona już śpi. Chwilę pohasała w łóżeczku i padła. Tylko weszłam i ją przykryłam bo oczywiście rozkopana była.
Post - tylko nas nie opuść całkowicie dla wrześniówek....

reklama
właśnie właśnie Post chyba nas nie zostawisz :-) Chociaż jak sobie pomyślę że w największy upał lipiec/sierpień będziesz w zaawansowanej ciąży to trochę Ci współczuję. No ale może aż tak gorąco nie będzie...
Ja uzgodniłam z M że zaczynamy staranka za rok w kwietniu :happy:
Ciekawe która z nas będzie następna po Post:confused: Może JuliaK :confused:

Do góry