reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Kicrym spokojnie, jak tylko katar to daj Cebion, cos na katarek i obserwuj; 37 to nie goraczka, zdrowka dla maluszka
Zuzka gratulacje!!!!!

reklama
Zu, wielkie gratulacje!!! Julia, nie dziwię się, że pękasz z dumy:tak:
Olga też podkurcza paluszki u stóp;-)
Kicrym, Olga miała katarek i 1,5 dnia temp i dostałyśmy Cebion, Fenistyl, Pyrosal i tyle.
Kubuś zdrówka!

Dziewczyny, rodzeństwo też inaczej się rozwija;-)

Mis tak sie wczoraj wypiepszyl ze ma polika z dwoma siniakami:baffled:
Nasze osiagniecia w porownaniu do Zu to pryszcz ale wiecie Misiek tak fajnie zaczal tanczyc nawet jak ja mu spiewam od razu tancuje i to tak ladnie ;-):-)Macha raczkami dupka super to wyglada .W takich momentach zaluje ze nie mam kamery ale M stwierdzil ze i tak w szafie lezala choc ja tak nie uwazam:baffled::baffled::no:
Kicrym jak to tylko katarek to mozesz poczekac z wizyta u doktora ,zdrowka dla Kubulka.

Miś, to z Ciebie tancerz będzie:-):-):-):-)....eeee z siniakami:-D:-D:-D:-D:-D
No żeby się nauczyć trzeba się ciut potłuc:-)

my mamy kamerkę w aparacie..fajna i nie trzeba nam lepszej:tak::tak::tak:

Zuzu - brawa za te pierwsze kroczki:-)
Kicrym oby to nic poważnego, a cebion i fenistil śmiało podawaj
u nas chyba znowu zębowe ataki bo strasznie niespokojny
w ciągu dnia jest dobrze - speed taki, że o śnie zapomina:confused:

reklama
Pearl niestety w moim aparacie nie ma kamerki:-(
Co do szczepionek to ja bylam najpierw w przychodni i nie chcieli mi Malego zaszczepic gdyz szedl innym systemem.Poszlam do innej przychodni zaczepili na meningokoki i dostal okropnej reakcji alergicznej az wyladowalismy w szpitalu:-:)tak:Tam skierowano nas do poradni szcepionkowej i stworzono dla nas indywidualny kalendarz szczepien.Pearl chyba w kazdym miescie jest jakis konultatnt szczepionkowy warto sie przejsc:tak:

Dziewczyny co myslicie o szczepieniu na borelioze??:confused:Ja sie juz strasznie boje szczepionek a juz najbardziej MMR w 13 miesiacu ,tyle sie mowi o autyzmie spowodowanym ta szczepionka:baffled::-:)-(

Do góry