reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Haszi super:tak: Widziałam ostatnio dziewczynę, jak sobie z godzinę czytała na ławce, a jej córeczka grzecznie się bawiła w piaskownicy. Ja tez tak chcę:-D:-D:-D
Wczoraj mieliśmy spotkanie z nianią... Przyszła z mężem:szok: Ale sympatyczni ludzie... Zobaczymy jak będzie:tak: Są Świadkami Jehowy i w środę wieczorem mają spotkania, więc gdybym potrzebowała jej w środę, to niestety jest nieuchwytna. No i ma spore doświadczenie, bo to jej 6 maluch!

Ostatnia edycja:
reklama
no Tymi wymiatasz:-D:-D:-D:-D:-D i w przenośni i doslownie;-);-);-);-)
Kaja no to fajnie, że masz już kogoś na oku, trzymam kciukasy:-) aczkolwiek ja się bardzo boję świadków jehowych:zawstydzona/y:

Olga z tuptaniem jest na etapie Lenki ze zjazdu ;-) Fajnie wygląda taki malutki szkrabik starający się ze wszystkich sił iść na dwóch nóżkach. Poza tym tak zadziera już nogę, że wchodzi na większość mebli - oprócz naszego łóżka. Przerąbane:eek:

Olga z tuptaniem jest na etapie Lenki ze zjazdu ;-)

:-D:-D:-D
no to masz jeszcze z tydzień względnego spokoju:laugh2::laugh2::laugh2:
ja teraz to ledwo odwrócę głowę a młoda już na drugim końcu placu zabaw i próbuje wychodzić.
Kuszą ją wszelkie otwarte drzwi, gdzie nie jesteśmy ,to jak widzi otwarte drzwi od razu chce wychodzić. Wdaje się juz w awantury o zabawki na placu zabaw i zaczyna okazywać złość i nerwy jak czegoś jej nie daję albo coś jest nie po jej myśli. potrafi stać, pokazywać palcem co chce, krzyczeć da,da i ryczeć przy tym.
I próbuje powtarzać po swojemu wszysdtko co do niej mówię - ostatnio hitem jest lampa - lena mówi na nią papa.

dzięki dziewczyny.
kaja- no właśnie mi tez sie tak czasem zdarza ale najwyżej pół godziny no inigdzie indziej takiego luzu nie mam. Powodzenia z nianią.
Ach żeby to aniołek był. Na jego wrzask myszy z domu rządkiem uciekają...
Autentycznie wrzeszczy jak demon, kumpela jak go słyszy kiedy z nią przez tel rozmawiam to w popłochu kończy rozmowe a ja zwyczajnie uszy zatykam.
A plecami tuli się bosko, a ka to smiesznie wygląda jak przytulanki sobie do plecków przykłada ^&^
Kasia no to ładnie masz teraz pilnowania.
A kleszczy na szczęście nie wyrywa, ufff alez mi się to kojaży. ..Mój tata i teść borelioze zakleczoną mają, m ma teraz na badania iśc. Niefajna choroba.

reklama
Do góry