reklama
Milena23uk
Fanka BB :)
Kochane Mamusie, mam pytanie czy ktoras z Was uzywala czegos takiego lub podobnego?? to jest przewijak razem z wanienka
nie wiem jak to sie sprawdza bo nigdy nie uzywalam... bardzo prosze o rade

madzia842
ja używałam, tylko miałam inny kolor. Ogólnie fajna sprawa. Nie trzeba się schylać przy przewijaniu, przewijak posłużył nam też to masażu rehabilitacyjnego jak chłopcom robiłam. Niestety wanienka posłużyła nam ok 6 m-cy bo później chłopaki za mocno chlapali wodą i była wszędzie w związku z tym przeniosłam ją do brodzika. Jak masz kasę to można kupić ale jak nie masz jej pod dostatkiem to moim zdaniem niekonieczna rzecz.
jola466
Majowe mamy'09
iws...a juz wybralas i zapisalas male do jakiegos konkretnego? Kurcze..czemu te ceny musza byc takie kosmiczne? U nas placi sie za dzien a cena juz ze znizka od rodzenstwa to 65f..
Milena...ja niestety nie pomoge...nie uzywalam czegos takiego.
U nas przy blizniakach sprawdzila sie wanienka fisher price z hamaczkiem. Gdyby nie ona nie wiem jakbym sobie poradzila z kapaniem...

Milena...ja niestety nie pomoge...nie uzywalam czegos takiego.
U nas przy blizniakach sprawdzila sie wanienka fisher price z hamaczkiem. Gdyby nie ona nie wiem jakbym sobie poradzila z kapaniem...

Milena23uk
dzieki dziewczyny bardzo. my wlasnie zastanawialismy sie nad tym albo wanienka fisher price z hamaczkiem... jedynie co do tego duzego przewijaka przekonuje mnie jeszcze dodatkowe miejsce na wszystkie akcesoria kapielowe no i przewijak w tym... hmmm trudny wybor ;-)
jola466
Majowe mamy'09
Milena...no ja co do wanienki to moge Ci zareczyc ze sie sprawdza....zwlaszcza jesli bedziesz sama kapac. Maluszek sobie wygodnie lezy a mama ma wolne rece....
Potem fajnie jest ta wanienka wyprofilowana- malucha mozna fajnie polozyc w pozycji polsiedzacej...A ostatni etap to dziecko siedzi juz w tej wiekszej czesci....
Potem fajnie jest ta wanienka wyprofilowana- malucha mozna fajnie polozyc w pozycji polsiedzacej...A ostatni etap to dziecko siedzi juz w tej wiekszej czesci....
Załączniki
Milena23uk
super sa, wlasnie obserwuje ta sama chyba Ocean Wonders... cena jest nie zla ... ale napewno warto jak na taka wanienke ;D dzieki za pomoc i super masz dziewczynki :-)
aga71
Zaciekawiona BB
Witam wszystkie podwójne mamy :-)
Mam na imię Aga i jestem mamą 2 letnich bliźniaków Pawła i Jakuba.
Chłopcy urodzili się w 30 tyg przez cc z wagą 1770g i 1560g
Mam na imię Aga i jestem mamą 2 letnich bliźniaków Pawła i Jakuba.
Chłopcy urodzili się w 30 tyg przez cc z wagą 1770g i 1560g
reklama
jola466
Majowe mamy'09
Milena...no rzeczywiscie wanienka jest ciut drozsza niz te "normalne". Juz nie pamietam dokaldnie do kiedy jej uzywalismy ale jak dziewczyny zaczely porzadnie siedziec to przenieslismy sie do duzej wanny- wtedy kupilam te mate w mothercare taka z siedzonkami. Ala siedziala sporo wczesniej niz Amelia wiec byla dla nas niezbedna.
aga....witaj..:-) Opowiedz cos o sobie wiecej....siedzisz z chlopcami w domu czy pracujesz? Moze jakies foteczki wstawisz?
A wogole jak na 30 tydzien to maluchy mialy niezla wage!
aga....witaj..:-) Opowiedz cos o sobie wiecej....siedzisz z chlopcami w domu czy pracujesz? Moze jakies foteczki wstawisz?
A wogole jak na 30 tydzien to maluchy mialy niezla wage!