reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

reklama
cześć dziewczyny:)

u mnie na szczęście chłopcom wystarcza smoczek jak nie mam możliwości nakarmić ich obu na raz, ale zazwyczaj jest mój M i karmimy razem:)
ja ściągam pokarm od samego początku, niby wystarcza dla obu chłopców ale mam wrażenie że bolą ich brzuszki:(, zaczęłam podawać im espumissan ale chyba im nie bardzo pomaga, może daję im go za mało, bo 5 kropelek na dobę.
jak dziewczyny myślicie mogę dać im więcej?? miesiąc skończą za 5 dni.

malygosiak- do kiedy Twoja córcia miała refluks i ulewania? zastanawiam się kiedy może się to skończyć?

Ashiarona - potwierdzam serduszko pęka:( ale widzę że o podobnej godzinie karmimy:)

wiesz co tak dokładnie to Ci nie umiem powiedziec,do dzis ma takie tendencje ze jak zasypia z butelka a szybko wypije to zdarza jej sie obudzic z placzem i zwrocic,ale generalnie problem sie skonczyl kiedy zaczelismy dawac nutriton.

Ashiarona ja co prawda z butli ale karmiłam rownoczesnie,nie dawalam rady sluchac placzu jednej i karmic spokojnie drugiej....

Ashiarona ale to w niczym nie przeszkadza, moja Hania miala reflux, Zoska troche ulewala, zreszta90 % dzieci ulewa .Daj glowke troszke wyzej i gotowe.Foteliki sa wyprofilowane ze wiec dziecko nie lezy plasko.Zobaczysz jak ulatwi ci to zycie:-) I dziewczynki beda spokojne:-) sluchaj doswiadczonych dubeltowek, ja sie tu wiele nauczylam i wciaz chlone:-))?

Ostatnia edycja:
Ashiarona ale to w niczym nie przeszkadza, moja Hania miala reflux, Zoska troche ulewala, zreszta90 % dzieci ulewa .Daj glowke troszke wyzej i gotowe.Foteliki sa wyprofilowane ze wiec dziecko nie lezy plasko.Zobaczysz jak ulatwi ci to zycie:-) I dziewczynki beda spokojne:-) sluchaj doswiadczonych dubeltowek, ja sie tu wiele nauczylam i wciaz chlone:-))?

dokładnie tak :tak:ja bez leżaczków nie wyobrażam sobie zycia,najpierw siedziałam na wprost nich i trzymałam im butle a potem trzymały same z lekką podpórką ;) obie najedzone,zadowolone i spokojne :-)

Czesc dziewczyny kupiłam tydzień temu laktator elektryczny Avent w zestwie jest również lektator ręczny . Praktycznie uzyłam go 5 razy. Niestety nie mam pokarmu a po drodze wylądowałam w szpitalu bo miałam krwiaka po cc i chchiałabym go sprzedac dodoatkowo dołączam paczke oryginalnie zamknietych wkładek laktacyjnych (duża paczka ) .Moze któraś będzie zainteresowana. lAKTATOR NA GWARANCJI OCZYWIŚCIE z paragonem zakupu. Jak coś piszcie sms 792-130-178 (nie dwońcie ) . Dzieki Pozdrawiam Ewa
U mnie nadal bez problemu dziewczyny jedza i spia po 3 a nawet 4 godziny. Staram sie je karmic jedna po drugiej i wtedy mam spokój .
Trzymajcie sie

dokładnie tak :tak:ja bez leżaczków nie wyobrażam sobie zycia,najpierw siedziałam na wprost nich i trzymałam im butle a potem trzymały same z lekką podpórką ;) obie najedzone,zadowolone i spokojne :-)
Ja wielokrotnie powtarzalam lezaczki ulatwiaja straasznie zycie!

Zapomnialam sie pochwalic, juz obydwie moje kozy chodza:-)
Dzis zakupilismy pierwsze butki :-)))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry