malygosiak
Mama Dwóch Skarbów
Ania umówiłam się na jutro rano bo biegunka nadal jest - to chyba jakiś wirus...:-(
Zdrówka dla dziewczynek !!! najważniejsze,że piją,daj im enterol jak masz to naprawdę skuteczny probiotyk.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ania umówiłam się na jutro rano bo biegunka nadal jest - to chyba jakiś wirus...:-(
Napewno nie! duzo zdrowka jeszcze razAnia kurka, mam nadzieję że nic nie złapią bo teraz mam ciężki czas![]()
Yen, lekarka powiedziała, że w wieku 2 lat dzieci mają rawo mieć jeszcze płaskie stópki i żeby się niczego nie dopatrywać, no więc jest ok. :-) Trzymam kciuki za kupki, na pewno nic poważnego, skoro dziewczyny wesołe.
Małygosiak, gdzie kupilaś te obłedne kombinezony? Cudne są po prostu. My jeszcze na zimę kompletnie nieprzygotowane
Luckaa dołączam się do życzeń powodzenia :-)
Malygosiak a widzialas te buciki w tchibo! tez niezle te sniegowce i pasuja do kombinezonowTchibo. Podaj to, co najlepsze. Kawa, dom i mieszkanie, sport, technika, moda.