reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

reklama
Gosiu daję im enterol, ale już umówiłam się jutro na rano. Z biegunką nie ma żartów, zresztą dziś spały mi 3,5 godz w ciągu dnia więc chyba jednak są trochę osłabione.

Ania kurka, mam nadzieję że nic nie złapią bo teraz mam ciężki czas:(

Yen, lekarka powiedziała, że w wieku 2 lat dzieci mają rawo mieć jeszcze płaskie stópki i żeby się niczego nie dopatrywać, no więc jest ok. :-) Trzymam kciuki za kupki, na pewno nic poważnego, skoro dziewczyny wesołe.

Małygosiak, gdzie kupilaś te obłedne kombinezony? Cudne są po prostu. My jeszcze na zimę kompletnie nieprzygotowane :szok:

Luckaa dołączam się do życzeń powodzenia :-)

Malygosiak tak myslalam ze to te kombinezoniki. Ogladalam je i porzadnie wygladaja no i sa naprawde ladne:)A na Twoich dziewczynkach prezentuja sie pieknie:)

Ania kurka, mam nadzieję że nic nie złapią bo teraz mam ciężki czas:(
Napewno nie! duzo zdrowka jeszcze raz:) napisz jutro co tam lekarz powiedzial.

Gemini odpowiem za Gosie bo znam zrodlo:) kombinezoniki sa w sklepach Tchibo za 199zl. Na stronie mozna zobaczyc http://www.tchibo.pl/#Kleine. Tez biore je pod uwage. Jeszcze jestem na etapie rozgladania sie:)

Luckaa jak obrona?!napewno opijacie sukces:)

Ostatnia edycja:
Yen, lekarka powiedziała, że w wieku 2 lat dzieci mają rawo mieć jeszcze płaskie stópki i żeby się niczego nie dopatrywać, no więc jest ok. :-) Trzymam kciuki za kupki, na pewno nic poważnego, skoro dziewczyny wesołe.

Małygosiak, gdzie kupilaś te obłedne kombinezony? Cudne są po prostu. My jeszcze na zimę kompletnie nieprzygotowane :szok:

Luckaa dołączam się do życzeń powodzenia :-)

my zastanawialiśmy się między tchibo a coccodrillo,w tamtym roku je mieliśmy i byliśmy zadowoleni,z tym ze jednoczęsciowe i udalo się je kupic w dobrej cenie,teraz juz gorzej w rozmiarze 86/92 cos dostac,nawet kolekcja z zeszlego roku w outlecie to byl koszt ok 180 zl i do tego jedynie jasno rozowe kombinezony,jeszcze kurtke mozna przezyc,ale spodnie po jednym spacerze bylyby do prania.zreszta jak obejrzalam te w tchibo bylam zachwycona,wykonanie super,a najbardziej co mi sie podoba to to ze mozna spiac spodnie z kurtka na zamek.no i są leciutkie...powiem szczerze ze gdyby nie dziewczyny z blizniaczego forum do glowy by mi nie przyszlo szukac kombinezonow w tchibo:) wogole nie w temacie bylam:) a teraz jak poszukalam na allegro to widze ze i uzywane na allegro ciesza sie zainteresowaniem.jak na razie jestem zadowolona,zobaczymy jak sie sprawdza w praktyce.jeszcze kozaczki ale poczekam z tym do listopada bo trudno wyczuc jak nozka im urosnie,teraz mnie zszokowaly rozmiarem 24....

Yen jeszcze raz zdrowka i trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok!!!!

Yenefer wspolczuje biegunki ;( bardzo dobrze,ze idziesz na wizyte, przynajmiej bedziesz spokojniejsza ;)
3mam kciuki!!!

Dziewczyny super te kombinezony i buciki... u nas strasznie ciezko dostac taki kombinezon... zwlaszcza dwuczesciowy, ale to moze dlatego,ze nie ma tu takich ostrych mrozow.. :baffled:

Malygosiak a widzialas te buciki w tchibo! tez niezle te sniegowce i pasuja do kombinezonow:)Tchibo. Podaj to, co najlepsze. Kawa, dom i mieszkanie, sport, technika, moda.

widziałam,są śliczne i bardzo lekkie no i cenowo wypadają też lepiej niż Bartki czy Elefanteny,ale pisała dziewczyna na forum,ze podobno przeciekają...trzeba by pewnie porządnie zaimpregnować...Na razie sklaniam sie ku elefantenom,mielismy w tamtym roku i nozki byly suchutkie choc wtedy jeszcze nie chodzily az tak duzo jak teraz..

Ostatnia edycja:
U nas takie kombinezony nie maja racji bytu:-) Fakt ze zimy troszke zimniejsze niz pare lat temu ale mimo wszystko..
A ja zamowilam 17 dni temu spiworki do wozka i nie ma!!
Przesylka do 14 dni a tu nic! Napisalam maila i czekam. Nie wiem o co kaman. ...

reklama
A ja się chyba pochlastam już! Małe póltora tygodnia w diomu siedziały. Wyleczyłam do cna. Ani katarku ani kaszlu a tu wczoraj gluty z nosa u Majki i kaszel u Julki1 Przyjdzie się załamać! Już nie mam siły!

Do góry