reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

reklama
Matko jak tu pusto..Yen pewnie zakuwa, jola a co z toba?
Milena jak samopoczucie?

U nas nudy.Leje, wieje, na spacery nie chodze, zakupow nie robie z kasa krucho.
Dzieci odpukac zdrowe.

ja też nie cierpię szczepień..jeszcze nas czeka ostatnia dawka ospy i odkładam to jak mogę aż pewnie w końcu znowu się skończą szczepionki w przychodni i trzeba będzie czekać aż sanepid łaskawie coś podaruje....ale jakoś nie mogę się zebrać,dziewczyny już tak rozumieją po co tam idą...jak szły na bilans ciągle mówiły "mama,pip pip nie"....:-(

Matko jak tu pusto..Yen pewnie zakuwa, jola a co z toba?
Milena jak samopoczucie?

U nas nudy.Leje, wieje, na spacery nie chodze, zakupow nie robie z kasa krucho.
Dzieci odpukac zdrowe.

dziekuje, troche lepiej- TROCHE ale zmeczenie nie pomaga... ;/
u nas tez pogoda sie pogorszyla, kiepsko- pada i przyszla jesien.
tez nie lubie szczepien, przed kazdym jestem chora z nerwow... ahh szkoda gadac...

hello mamuśki! nareszcie mam chwilke na BB....ahhh kiedyś siedziałam całymi dniami....nawet mój mąż ostatnio się śmiał że mam tyle postów....jak jakaś maniaczka...ale cóż BB uzależnia :p
u mnie jakoś się unormowała (odpukać) z kupkami...i Jasio jakiś grzeczny sab działa...uffff

a jeżeli chodzi o szczepienia to dostałam od lekarza fajną propozycję szczepienie 6w1 i na pneumokoki za freeeee.....znaczy po każdej szczepionce będą małym pobierać krew do badania....wydaje mi się że warto....bo inaczej nie było by mnie stać na te szczepienia....także dokupie tylko na rota i będzie git :)

Milena aa co jest grane?? ta infekcja?? zaczełaś brać antybiotyk?? dużo zdrówka życze

Cześć dziewczyny

U mnie disiaj zaczęło padać wcześniej była super pogoda.
Chłopaki moje też dzisiaj idą na szczepienie ale ja dzisiaj wysyłam tate z nimi bo ja w pracy. Także ominie mnie naszczęście patrzenie na smutne, płaczące moje skarby.
Ile płaciłyście za szczepionki te 5w1. Bo ja sobie całkiem zapomniałam.

reklama
Do góry