Niuleczka oba stroje w moim guście ten 1 to już wogóle bomba ale właśnie ja też mam po ciąży problem z biustem który się wylewa , dosłownie dwa flaki ale na szczęście j pocieszenie mogę pozwolić sobie na dwuczęściowy bo brzuch płaski i bez rostępów no tylko ze problem z miseczka
No my dziś czekamy na lozeczka wrzuce jutro fote
Dziewczyny napiszcie co wasze dzieciaki wcinaja na śniadania i kolację bo ja juz pomysłów nie mam
Mama290 jeśli tu zagladasz to z całego serca współczuję tego co Cię spotkało,
Trzymaj się dzielnie
No my dziś czekamy na lozeczka wrzuce jutro fote
Dziewczyny napiszcie co wasze dzieciaki wcinaja na śniadania i kolację bo ja juz pomysłów nie mam
Mama290 jeśli tu zagladasz to z całego serca współczuję tego co Cię spotkało,
Trzymaj się dzielnie
Wiecie co mam problem z Milenką tzn dosc czesto łapie zapalenie krtani tzn idzie spac i w srodku nocy nagle dusic sie zaczyna ,zupełnie bez objawowo juz dwa razy pogotowie wzywałam w nocy bo nie mogła sobie sama poradzic, i za kazdym razem zastrzyk antybiotyk i jest ok, moze znacie cos dobrego na takie dolegliwosci?

jak mu majtasy założę to przychodzi z pampersem i prosi o założenie ew. potrafi biegać z koopksiem w gaciach i go to w ogóle nie razi. Gadać też zaczynają Ami czasem nawet potrafi zdanie sklecić :-) no i pomysłów mają 100 na minutę szczególnie dotyczy się to KAcpra- ostatnio wsadził sobie poduszkę do nocnika bo stwierdził,że za twardo się siedzie i się pięknie wysiusiał, w salonie mamy skórzany narożnik to sobie na główkę zjeżdża, na oknie przesiaduje codziennie, a jak chcesz go zdjąć to Ci paluchem pogrozi tyty. Echhhh, ale byle zdrowi. PozdrawiamWas wszystkie!!!!

Wiedzą do czego służy, co sie tam robi, jak pytam w ciągu dnia gdzie sie robi siusiu i kupke to zawsze mi pokażą ale unikaja jak ognia nawet posadzenia a co dopiero sygnalizowania, załamuje mnie to trochę powiem szczerze. Nie chce ich zrazić ale też nie chcę czekac w nieskończoność żeby nie przegapić odpowiedniego momentu.
owszem zdarzą się jeszcze wpadki, ale współpraca idzie super :-) Kacper choć dobrze wie do czego służy nocnik i co robi siusiak i dupcia to jednak dalej nosi pampersy, bo nie umie się jeszcze kontrolować i leje gdzie popadnie...spróbuję jeszcze raz pod koniec lata, a jak nie to jak skończy 2. Owszem jak go wysadzę to zawze coś tam zrobi, ale on bardzo dużo pije więc i leje jak z kranu....