reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

reklama
Póki co mam malutką zapowiedź reszta ma być w czwartek
DSC_0972.jpg

Olis najlepszego dla Was:)
Ja tez przechodzilam koszmary w szpitalu,jak poprosilam o pomoc w dokarmianiu dwoch naraz to mi madra pielegniareczka powiedziala ze jak mam 2 cycki i dwoje dzieci to sobie sama poradze.Pamietam ostatnia noc w szpitalu nie zmrurzylam oka,prosilam w nocy o dokarmienie ich to przyszla raz jakas zolza i z petensjami do mnie ze po co wydzwaniam za nimi po nocy,a ja do niej nie wytrzymalam i mowie tak ze po to zeby sie nie wyspala!!!!!!!!!!!!!!!!!
wredne baby,nie moge tego zrozumiec zeby kobieta kobiete w takiej sytuacji nie rozumiala to jest nie do pomyslenia!!!!

A ja w szpitalu nie mialam nagorzej, bardzo pomagaly mi pielegniarki z noworodkow moze dlatego ze moja mama tam pol zyzia pracowala, zolzy polozne nie chcialy pomagac oprocz jednej przemilej mlodej poloznej ktora sama ma 4-letnich blizniakow. W nocy mialam zawsze bo jednej dziewczynce druga lezakowala na oddziale i przynosily mi na zmiane na karmienie ta kwestia byla ok, a ostatnia noc jak to powiedzialy pielegniarki najlepsza jakiej dlugo miec nie bede to bylam sama, tylko karmienie i spowrotem na oddzial, ostatni raz sie wtedy wyspalam hehe

Lenka sliczna Mikołajka (bo to Hania?) :)

Ja wczoraj mojej tez robiłam mikołajkowe zdjecie w czapce ale mam cały strój mikołaja to musze Przemcia ubrac i pod choinka zrobić :) na Milenke mam strój diabełka albo tygryska.

To ja Wam opowiem lepszą historię z karmieniem. Jak trafiłam z dziewczynkami pierwszy raz na hematologie do szpitala to zanim nas przyjęli badał je pediatra. Oczywiście z wyrzutem w głosie spytał:"Pewnie piersią Pani nie karmi?" Ja na to , że do 3 tygodnia karmiłam i teraz juz zabrakło mi pokarmu a ona na to: "Że pokarm jest w głowie!!!!!!!! i zna przypadki, że nawet mężczyźni mieli pokarm jk bardzo chcieli!!!!!" Ja zbaraniałam i chciałam juz na tabliczkę szpitala patrzeć czy to nie wariatkowo! Zatkało mnie. Facet z mlekiem to już patologia jakaś! :)

reklama
Niezłe :)

Czy jak body zamiast przylegać pod szyją robi się takie mocno wyciągnięte to znaczy że za małe?Kurde teraz chodzą w 62 body i wydaje mi się ze małe a normalne ciuchy typu bluzy, spodnie dopiero 62 ubieram

Do góry