anulka dziękuję bardzo:-)Masz rację,każdego dnia jestem coraz dumniejsza z tej mojej czwóreczki,mimo,że czasem mam chwile załamania...ale to chyba każda mama przeszła choc raz
Co do dzieci,to starszym przeszło całkowicie,teraztylko Kacper z Zuzią mają biegunkę,tzn.biegunkę...no dziś już jest dużo lepiej
Całe szczęście:-)A z Zuzią chyba faktycznie pójdę do lekarza,będę spokojniejsza
Aż miło się wstało dziś,bo wkońcu zawitało słoneczko:-)Chociaż trochę,bo już się zbliżają chmurki,ale jak mówią sąsiedzi w lipcu mam być fajnie,także jestem dobrej myśli:-)Maja z Nadią lecą na wakacje do Polski a my mamy wizytę w ambasadzie o nowe paszporty dla maluchów na 18lipca(teraz im się ważność skończyła)także...może dolecimy później do nich???Bardzo bym chciała
Już tęsknię...
Miłego dnia Wam życzę:-)

Aż miło się wstało dziś,bo wkońcu zawitało słoneczko:-)Chociaż trochę,bo już się zbliżają chmurki,ale jak mówią sąsiedzi w lipcu mam być fajnie,także jestem dobrej myśli:-)Maja z Nadią lecą na wakacje do Polski a my mamy wizytę w ambasadzie o nowe paszporty dla maluchów na 18lipca(teraz im się ważność skończyła)także...może dolecimy później do nich???Bardzo bym chciała

Miłego dnia Wam życzę:-)