Iwona ja mam to samo z nocnikami,które stoją w łazience.Zawsze jak idę do ubikacji maluchy za mną i na nie siadają.Potrafią pokazac,że robią siku lub kupkę ale wszystko po fakcie.Myślę,że przyjdzie na to czas.
Gosia ja takie bóle mam zawsze przed okresem,ale wtedy jest ciężko...nie mówiąc o tym jak ze mną ciężko wytrzymac.No i życze zdrówka dla dzieciaczków,oby choróbska szybko minęły.A ja dziś zaprowadziłam dziewczyny do szkoły i dosłownie zdążyłam zrobic zakupy a tu tel.ze szkoły,że mam odebrac Nadię bo chora...Nauczycielka powiedziała,że to ból ucha,ale zanim wróciliśmy do domu wszystko minęło.Do tej pory nic się nie dzieje.Nadia jak wiecie miała zapalenie ucha i ostatnią dawkę antybiotyku dostała w niedzielę.Wydaje mi się,że ją glowa zabolała a ona tak to odczuła...dziś dzieci moich znajomych właśnie narzekali na taki ból,jest zmiana ciśnienia...Zobaczymy jak noc minie,ale wierzę,że będzie ok
Kasia super,że się gdzieś razem wyrwiecie,ja niestety na taki wspólny wypad nie mogę sobie pozwolic,ale...jutro wybieram się z koleżanka do pubu na piwko.Nawet nie macie pojęcia jak się cieszę.Raz na jakiś czas muszę się oderwac od tej mojej kochanej czwórki,sorry...piątki

Ostatnio tak szaleją,że ufff.A kochana mama to szczęśliwa mama!!!Nawet włosy dziś zafarbowałam,żeby poczuc się lepiej

Buziaki i śpijcie dobrze