reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Mnie też zainspirowały forumniaczki i równiez byłam u ginekologa się zbadać.

Musze się pochwalić że w końcu udało mi się zapisać na aerobik aby zadbać trochę o figurę. Zajęcia 2 x w tygodniu. Kobitka daje wycisk. Jestem już po 2 spdkaniach i nie mogę się ruszać :szok: (odezwały się zakwasy) mam nadzieję że z czasem bedie lepiej.

reklama
u mnie też by się przydało zrobić przegląd ale o sobie to człowiek myśli zawsze na końcu:zawstydzona/y:

zoska zazdroszczę tego wymachiwania nóżkami - nawet nie chodzi o figurę, ale to jest zawsze jakaś odskocznia od codzienności - robisz coś dla siebie a to jest najważniesze.

luckaa zwróć uwagę na to że jest pełnia. Moje dziewczyny też szaleją w nocy w tym okresie.:no:

Oooo nie myślałam o pełni, musze to zaobserwować, aga śpi ładnie. :-)
Dziś ide jeszcze na ostatnią wizyte do dentysty, w pzrszłym tyg chce jeszcze isc do okulisty po nowe okulary bo nic na wykladach nie widze, a z dzieciakami sobie okluray odpuscilam bo za duże zaointeresowanie.
Ja tez mam wolny weekend ten i tez mi sie marzy kino. Yen z kim zostawisz dzieci i jak?

luckaa dużą masz wadę? Ja mam -4,5 - masakra:-(
Przyjechali teściowie i zaoferowali sami że mogą zostać. Przebiorę dziewczyny już w piżamki, dam kolację i pójdziemy na seans o 21. Rola teściów ograniczy się do przypilnowania spokojnego snu dziewcyznek:cool2:

Jenyfer - ja też noszę okulary. Ja mam wade 2 i 2,5.
Z chłopakami napoczątku było ciężko żeby nie chcieli ich ściągać. Teraz też niekiedy chcą. Więc zaopatrzyłam się w soczewki i chodzę naprzemiennie kilka dni w soczewkach jak oczy trochę się zmęczą to zakłądam okulary.

Chwila oddechu ... Moje dziewczyny zasmarkane i marudne, koszmar dzis.Max strasznie kaszle.No i zamiast na szczepienie pewnie wyladujemy u doktorka:-(
Poczytalam was i uciekam weny brak...

Gosiu u mnie też miało być szczepienia,a jest zasmarkana Nikolka..kompletnie nie wiem gdzie mogła coś podłapac,wczoraj caly dzien w domu bylysmy,wsazystko super,szalała jak dzika a wieczorem zaczela pociagac noskiem,rano wstala z zatkanym nosem,caly dzien utrzymywala sie temp,ale nie dalam jej jak to zawsze mam w zwyczaju od razu czopka bo w sumie czula sie ok,i odpukac temp jakos sama spadla,przed spaniem znowu strasznie swirowaly,myslałam ze bedzie goraczka a tu 37..takze mam nadzieje ze skonczy sie na katarku,wysmarowalam klatke,stopki,masc pod nosek i smacznie spi:) oby jutro bylo ok,czego i Tobie zycze:tak:

Iwona ja mam to samo z nocnikami,które stoją w łazience.Zawsze jak idę do ubikacji maluchy za mną i na nie siadają.Potrafią pokazac,że robią siku lub kupkę ale wszystko po fakcie.Myślę,że przyjdzie na to czas.
Gosia ja takie bóle mam zawsze przed okresem,ale wtedy jest ciężko...nie mówiąc o tym jak ze mną ciężko wytrzymac.No i życze zdrówka dla dzieciaczków,oby choróbska szybko minęły.A ja dziś zaprowadziłam dziewczyny do szkoły i dosłownie zdążyłam zrobic zakupy a tu tel.ze szkoły,że mam odebrac Nadię bo chora...Nauczycielka powiedziała,że to ból ucha,ale zanim wróciliśmy do domu wszystko minęło.Do tej pory nic się nie dzieje.Nadia jak wiecie miała zapalenie ucha i ostatnią dawkę antybiotyku dostała w niedzielę.Wydaje mi się,że ją glowa zabolała a ona tak to odczuła...dziś dzieci moich znajomych właśnie narzekali na taki ból,jest zmiana ciśnienia...Zobaczymy jak noc minie,ale wierzę,że będzie ok:)
Kasia super,że się gdzieś razem wyrwiecie,ja niestety na taki wspólny wypad nie mogę sobie pozwolic,ale...jutro wybieram się z koleżanka do pubu na piwko.Nawet nie macie pojęcia jak się cieszę.Raz na jakiś czas muszę się oderwac od tej mojej kochanej czwórki,sorry...piątki:)Ostatnio tak szaleją,że ufff.A kochana mama to szczęśliwa mama!!!Nawet włosy dziś zafarbowałam,żeby poczuc się lepiej:)
Buziaki i śpijcie dobrze:)

reklama
Do góry