ja naszczęście mam moją mame która będzie się zajmowała Amelcią - mojej siostry też chowała dzieci i wsumie nadal chowa bo Zuzia dopiero od września do Przedszkola idzie - z tym ze my mojej mamie płacimy - za cały dzień opieki - cały miesiac siorka płaci 800 zł - nie dlatego ze mam chce - tylko my tak postanowiłysmy - bo mama dla wnuczat zrezygnowała z pracy - czyli była stratna wypłate - to my jej ja płacimy i wszyscy są szczęśliwi :-)
reklama
Tysiolek - szczęściaro! Umarłabym ze szczęscia gdybym znalazła opiekunkę za 800 pln,
))) Babcia najlepiej zajmie się wnuczką 
We Wrocku to ok 1400 -1500 zł, i mało zostaje z pensji (przynajmniej mojej) no cóż, ale prace trzeba utrzymać i coś tam w końcu zostaje i bez tego byłoby(nie wiem jak to się pisze) ciężko.
We Wrocku to ok 1400 -1500 zł, i mało zostaje z pensji (przynajmniej mojej) no cóż, ale prace trzeba utrzymać i coś tam w końcu zostaje i bez tego byłoby(nie wiem jak to się pisze) ciężko.
Gośka dzidzusia!!!!u nas drogo w sumie jakbym miała dać opiekunce to z wypłaty nic bym nie miała albo zostało by mi tyle co będę mieć wychowawczego siedząc z dzieckiem w domu dlatego kombinuję co by tu zrobić;-)

no właśnie jednego już zrobiłam tym sposobem kombinowaniaGośka dzidzusia!!!!;-);-)

G
gość 574
Gość
To ja z innej beczki - zapisałam się do ginekolożki Arabki. Mój M jak to usłyszał to mówi, że mi słonko przygrzało za mocno
Ale moja babeczka co do niej chodziłam w ciąży mi ją bardzo polecała - mówi, że świetna babeczka i ponoć po polsku mówi płynnie
no zobaczymy czy przeżyję - wizyta za 2 tygodnie
reklama
Podziel się: