reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

:-D:-D:-D właśnie przyszedł mój płaszczyk, w końcu mogę sie dopiąć ;-)planuje wywijac w nim od teraz do końca ;-)
dscn8339q.jpg

dscn8336.jpg

PASIBRZUCH śliczny:-)ile dałaś za niego kurcze i to też dobry na zime:-)nie wiem na ile jest ocieplany ale ja i tak jeżdże autem z M a na spacer ze synkiem to coś by się wykombinowało lub grube swetry i potem ten płaszczyk:-)
Albo mi cos nie wyświetla albo ja nie widzę zdjęcia tego płaszczyka, bo go nie ma??:cool2:

reklama
Pasibrzuch, super płaszczyk :-)
Ja się ostatnio cieszyłam, że w obydwa jesienne płaszczyki się jeszcze mieszczę ... a tu zima :szok:
Nawet nie wiem, gdzie mam zimowy płaszcz :eek: pewnie się nie załapał na przeprowadzkę i mieszka gdzieś w szafach u rodziców :zawstydzona/y:poszukiwania czas zacząć :tak:

Nasz dzielny pan listonosz nie dał się zamieciom i właśnie dostarczył zapas kremików odstraszających rozstępy :-) A już się bałam, że nie zdąży przed końcem ostatniej butelki :szok:

Ja wyjęłam płaszcze z zesżłego roku na tą dzisiejszą zimę i okazało się że mam luzik:tak: Także ulga bo nie trzeba nic kupowac;-)

Zakupy świetnie :) Sama ostatnio zastawiam się jakie buty kupić. Ale póki co nadal chodzę w swoich obcasach.
Z zakupów to tyle co ostatnio kupiłam sobie szlafrok w Tesco za 69 zł do szpitala. Bo mój aktualny nie nadaje się. No i w sumie tyle co bluzkę z długim rękawem kupiłam w sklepie.

Ostatnia edycja:
reklama
Patrysia świetne buciki :tak:

kurcze mnie ciekawi czy wejdę zimą w moje kozaczki bo nogi mi puchnąć zaczęły ale odkąd mam pończochy na nogach to przestały zobaczymy jak później będzie może pozostaną mi adidasy a ja mam płaszczyk elegancki ciekawe jak to będzie pasować do siebie :sorry2:

Do góry