Lariss
Fanka BB :)
Rozmawiałam z kuzynką i powiedziała mi, że jadą na basen z Darią (to ta koleżanka, która mi powiedziała, że kiepsko wyglądam tydzień po porodzie, bo mam brzuch, a w pasie miała 16 cm więcej ode mnie:-))... Też bym z nimi pojechała, ale nie mieszczę się w strój kąpielowy!!
Mówiłam S., że dziewczyny się odchudzają, to śmiał się, że Daria, żeby wyglądać tak jak ja, musiałaby jeździć na basen na pół dnia przez pół roku i na sucharkach być 
Co zrobię jak ona schudnie szybciej ode mnie

Dziś nie zjadłam ani jednego ciasteczka, cukiereczka, nic!! I źle mi!!
Ale wytrzymam!! Odwyk mam jak nic 
Zjadłam serek danone waniliowy, słodki był, trochę zaspokoiłam ochotę!! Ale to nie ptasie mleczko
Rozebrałam mój telefon, może jak wyschnie, to będzie działał... W końcu tylko 1,5 godziny się prał!! A na końcu wywirował!! To może już wysechł i działa??
Póki co mam biały w błękitne kwiatki :-) Też mi się podoba
Ważne, że dzwoni ;-)
Dziewczyny powiedźcie mi co myślicie o pójściu do solarium? Kiedy można? Czy w ogóle można karmiąc? Jak zasłonić piersi i bliznę? Tak mi się chce iść wygrzać... Aj!!
I powiedzcie mi jak z sauną u nas? Można czy nie można?
Ja mam niskie żelazo, więc muszę poczekać, żeby nie paść... Ale też bym poszła sobie.. Muszę wypocić tę wodę, bo już mam dość siusiania :-)

Co zrobię jak ona schudnie szybciej ode mnie

Dziś nie zjadłam ani jednego ciasteczka, cukiereczka, nic!! I źle mi!!

Zjadłam serek danone waniliowy, słodki był, trochę zaspokoiłam ochotę!! Ale to nie ptasie mleczko

Rozebrałam mój telefon, może jak wyschnie, to będzie działał... W końcu tylko 1,5 godziny się prał!! A na końcu wywirował!! To może już wysechł i działa??

Póki co mam biały w błękitne kwiatki :-) Też mi się podoba

Dziewczyny powiedźcie mi co myślicie o pójściu do solarium? Kiedy można? Czy w ogóle można karmiąc? Jak zasłonić piersi i bliznę? Tak mi się chce iść wygrzać... Aj!!
I powiedzcie mi jak z sauną u nas? Można czy nie można?
Ja mam niskie żelazo, więc muszę poczekać, żeby nie paść... Ale też bym poszła sobie.. Muszę wypocić tę wodę, bo już mam dość siusiania :-)