reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Kaja kiedy ubrałaś spodnie po cc? jak długo mam się wietrzyć w tych siatkowych gaciach i ruskiej koszulinie?:sorry2:już naprawdę mam dość, szew zdjęty, robi się strupek, a ja marzę o spodniach na tyłku!:-D

reklama
Kaja kiedy ubrałaś spodnie po cc? jak długo mam się wietrzyć w tych siatkowych gaciach i ruskiej koszulinie?:sorry2:już naprawdę mam dość, szew zdjęty, robi się strupek, a ja marzę o spodniach na tyłku!:-D
Szczerze mówiąc nosze leginsy - codziennie i od dawna. Nie pamietam.. chyba z 2 dni w domu nosiłam jeszcze siatkowe - nie dłuzej. Spokojnie już je wywal ;-)i zacznij sie ubierac.:tak:

sylwia,kochanie.. ja widzę dokładnie tyle samo :tak: a przed ciążą widziałam 55kg ..
żeby czuć się w pełni usatysfakcjonowana muszę teraz zrzucić około 13-15kg.

JA zakładam, w lutym zwalić 3 kg. Nie wiem jak to zrobię.....ale kurna muszę, bo się załamię:wściekła/y:ja nawet się nie przyznam, ile mam, ale 65 to moje niespełnione marzenie od nie wiem kiedy. Kiedyś tyle ważyłam......:szok:

reklama
A ja ostatni raz ważyłam się 2 dni po porodzie zeszło mi 6,5 kg więc jeszcze 3,5 nie stety nie mam jak tego skontrolować bo moja waga odmówiła posłuszeństwa :zawstydzona/y: chyba muszę zlecić mężowi kupno nowej bo mnie strasznie ciekawość zżera :-D

Do góry