makutka2312
Początkująca w BB
Czy to możliwe żebym już dostała okresu? Nie karmie piersią tylko butla. Może któraś z Was wie czy to może być tak szybko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy to możliwe żebym już dostała okresu? Nie karmie piersią tylko butla. Może któraś z Was wie czy to może być tak szybko?
mi przez pierwsze 4 dni bolało jak macica się obkurczała(odrazu skurcze się przypomin ały porodowe)a wtedy co pisałam to tylko tego dnia i koniec możliwe że to na ta kupkePonoc czasem tak boli, bo macica sie obkurcza...
Mnie kilka dni po porodzie okropnie bolał, a teraz tylko czasem i o wiele lzej...![]()
kochana ja po cc to od razu wskoczyłam w spodnie (fakt faktem na początku dresowe)jak wyszłam ze szpitala a majtki normalne(siatkowe to po porodzie tym bo jednak krocze już inaczej się goiło niż rana po ccKaja kiedy ubrałaś spodnie po cc? jak długo mam się wietrzyć w tych siatkowych gaciach i ruskiej koszulinie?już naprawdę mam dość, szew zdjęty, robi się strupek, a ja marzę o spodniach na tyłku!
![]()
Normalnie macie jakieś rady żeby przestać żreć te cholerne cukieryJak nałóg. Pocieszłam się że po ciąży przejdzie a tu nic jest wręcz jeszcze gorzej. Całe życie słodkiego nie lubiłam a tu taki zonk:-( Jak tu kiedyś ktoraś napisała boję się że niedługo z kibelka ciastka będę mnie atakować:-)
Normalnie macie jakieś rady żeby przestać żreć te cholerne cukieryJak nałóg. Pocieszłam się że po ciąży przejdzie a tu nic jest wręcz jeszcze gorzej. Całe życie słodkiego nie lubiłam a tu taki zonk:-( Jak tu kiedyś ktoraś napisała boję się że niedługo z kibelka ciastka będę mnie atakować:-)