reklama
P
patrysia*
Gość
Ach i ja się boje a szczerze mogłabym już bo rana gites(tak myśle)niekrwawie już tylko tam coś poleci resztkawe na wkładeczke

Kubiaczka
Fanka BB :)
Co do serduszkowania, to ciągle się zastanawiam. Już by się chciało 
Znalazłam ciekawą listę ćwiczeń zalecaną po porodzie naturalnym i cc na stornie szpitala Szpital Kliniczny im. ks. Anny Mazowieckiej
Myślę, że się przyda. ;-) Aby znaleść, to w dziale zdrowie kobiety "PO PORODZIE"
Oczywiście inna lista jest dla porodu SN a inna dla CC.
Co ciekawe w liście ćwiczeń przy porodzie cc widnieje, że po miesiącu można wykonywać brzuszki. Oczywiście nie od razu w ilościach sportowych.
Znalazałam na tej liście nawet ćwiczenie poprawiające laktacje.
Myślę, że skoro to strona szpitala to chyba można zaufać?

Znalazłam ciekawą listę ćwiczeń zalecaną po porodzie naturalnym i cc na stornie szpitala Szpital Kliniczny im. ks. Anny Mazowieckiej
Myślę, że się przyda. ;-) Aby znaleść, to w dziale zdrowie kobiety "PO PORODZIE"
Oczywiście inna lista jest dla porodu SN a inna dla CC.
Co ciekawe w liście ćwiczeń przy porodzie cc widnieje, że po miesiącu można wykonywać brzuszki. Oczywiście nie od razu w ilościach sportowych.
Znalazałam na tej liście nawet ćwiczenie poprawiające laktacje.

Ćwiczenia poprawiające laktację:
Pozycja Wyjściowa - leżenie tyłem, kończyny dolne ugięte, dłonie złączone przed klatką piersiową. Napieranie dłoni na dłoń. 20 x
![]()
Myślę, że skoro to strona szpitala to chyba można zaufać?
F
Fiołek2010
Gość
a ja serduszkuję juz od 2 tyg i jest super!!!!!na początku troszkę bolało ale z dnia na dzień jest coraz lepiej;-)
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Mnie już nosi, żeby serduszkować, ale troszeczkę się jeszcze boję, więc dam sobie kilka dni na wstrzymanie
Plamić już nie plamię, ale hemoroid upierdliwy zniknąć nie chce i to on mnie wkurza 
Co do wagi to już jest 6 kg mniej niż przed ciążą, Młoda wszystko ze mnie wysysa

Co do wagi to już jest 6 kg mniej niż przed ciążą, Młoda wszystko ze mnie wysysa

Witam dziewczyny.
U mnie małe problemy bo od 2 dni mam gorączkę.w nocy nawet 39.Dzwoniłam do szpitala i poradni laktacyjnej i jeśli do jutra nie przejdzie to do lekarza...Mam tylko nadzieje ,że to od piersi.Gorzej jeśli to po cięciu coś tam w środku się dzieje.Boję się bo nie oszczędzam się.Nosze małego cały czas,duzo się ruszam,no i to juz 3 tyg po a ze mnie leca jakieś "krwawe kluski".Piersi bolą jak jasny gwint wiec pewnie to przez nie..ciekawe na czym bedzie polegało leczenie
U mnie małe problemy bo od 2 dni mam gorączkę.w nocy nawet 39.Dzwoniłam do szpitala i poradni laktacyjnej i jeśli do jutra nie przejdzie to do lekarza...Mam tylko nadzieje ,że to od piersi.Gorzej jeśli to po cięciu coś tam w środku się dzieje.Boję się bo nie oszczędzam się.Nosze małego cały czas,duzo się ruszam,no i to juz 3 tyg po a ze mnie leca jakieś "krwawe kluski".Piersi bolą jak jasny gwint wiec pewnie to przez nie..ciekawe na czym bedzie polegało leczenie

reklama
Podziel się: