reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Ja z innej beczki.
Czy ma ktoś ładnie rozrysowane ćwiczonka na pośladki? Albo jakieś foty czy instrukcje jak ćwiczyć, żeby wyrobić zadek? A6W już zaczęłam i śmigam, do tego fitness z płyty dvd 12 minut dziennie (ale głupia płyta i chyba muszę kupić cindy albo coś..) Jeszcze troche i może będę wchodzić w ciuszki z przed ciąży.
Załamałam się dzisiaj. Pojechałam kupić spodnie, 4h razem z Polcią zasuwałyśmy po centrum handlowym i nic nie znalazłam, a chyba w każdym sklepie byłam. Chciałam proste nogawki i niski stan i dooopa. Wszędzie tylko skinny a ja obcisłych jeansow nie znoszę :( bo to leży ładnie tylko na anorektycznych modelkach albo nastolatkach :( No więc z braku laku muszę się wcisnąć w moje "stare" ale tyłeczkek się nie mieści...

reklama
Jak ona to robi?
[video=youtube;DbhabwEZn6k]http://www.youtube.com/watch?v=DbhabwEZn6k[/video]

A tu co znalazłam w sieci i praktykuję:
[video=youtube;9cOwbPutIXs]http://www.youtube.com/watch?v=9cOwbPutIXs[/video]
[video=youtube;lyaiw3GXGL8]http://www.youtube.com/watch?v=lyaiw3GXGL8[/video]
[video=youtube;bA39Ot6_47s]http://www.youtube.com/watch?v=bA39Ot6_47s&NR=1[/video]

Ale może ktoś zna lepsze ćwiczonka?

Jeny to ja też muszę zacząć ćwiczyć.... Tak mnie zainspirowałyście Koleżanki :-D

Ja mam włosy półdługie, i mój m. nie pozwala mi ich skrócić.:no: Na głowie mam las włosów, fryzjerki mi mówią, że 4 głowy można by obdzielić. Do tego mam włosy nie proste i nie kręcone, więc zawsze muszę je układać po myciu, bo inaczej wyglądam jak stara, zużyta, poplątana szczotka i trwa to godzinę i ręce mnie bolą od tego trzymania w górze. Nienawidzę myć głowy. :wściekła/y:

Kto używał kosmetyków dr Haushka??? i czy może coś polecić do cery tłustej i wrażliwej?

Pomalowałam sobie u ciotki usta tym kosmetykiem i ładnie wyglądały ;-) takim tylko innym odcieniem DR HAUSCHKA LOOK Błyszczyk d/ust brązowy 4 g - [DR HAUSCHKA] - Apteka ... i nie chciało mi się wymiotować jak to po innych błyszczykach ;-)
Ja używam tych kosmetyków od dawna ale tylko pielęgnacyjnych, polecam krem różany;-)

Ja z innej beczki.
Czy ma ktoś ładnie rozrysowane ćwiczonka na pośladki? Albo jakieś foty czy instrukcje jak ćwiczyć, żeby wyrobić zadek? A6W już zaczęłam i śmigam, do tego fitness z płyty dvd 12 minut dziennie (ale głupia płyta i chyba muszę kupić cindy albo coś..) Jeszcze troche i może będę wchodzić w ciuszki z przed ciąży.
Załamałam się dzisiaj. Pojechałam kupić spodnie, 4h razem z Polcią zasuwałyśmy po centrum handlowym i nic nie znalazłam, a chyba w każdym sklepie byłam. Chciałam proste nogawki i niski stan i dooopa. Wszędzie tylko skinny a ja obcisłych jeansow nie znoszę :( bo to leży ładnie tylko na anorektycznych modelkach albo nastolatkach :( No więc z braku laku muszę się wcisnąć w moje "stare" ale tyłeczkek się nie mieści...
Kup płyty Cindy ma świetne zestawy i potrzebujesz do tego tylko ciężarki:tak: Ja też zaczęłam ćwiczyć;-)

Pumpkin, ubieglas mnie z tym pytanie. Na brzuch jest mnostwo, a na posladki mniej, a te leza i sie ze mnie smieja. ;-)

Matko laski dajcie przepis jak się zmobilizować do ćwiczeń? lustro krzyczy do mnie - aaa nie mogę na ciebie patrzyć zamiast kopnąć mnie w dooope;-)nawet nie mogę ponarzekać, że to dziecko mnie tak zajmuje, bo mój średniaczek w kość ni daje - po prostu czyste lenistwo....

Aga, leniwcu pospolity jeden! Do roboty! Planujesz jeszcze dzieci, wiec pomysl, ze z wycwiczonymi miesniami latwiej Ci bedzie nosic ciaze i rodzic. Do cwiczen, marsz! ;-)

dokładnie !!! po co teraz się stresować i potem znów stres jak sie będzie tyło - cała praca na marne ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Oj laski, i tak, i nie. Ja w pierwszej ciazy przytylam. Jak juz wygladalam, jak chcialam, zaszlam w druga. :-D Ale pewnie gdybym nie zrzucila tego poprzedniego balastu, teraz bym miala na liczniku jeszcze wiecej.

Do góry