reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

a tu temat ćwiczeń to ja powinnam świecić przykładem ale niestety nie zaświecę więc zmykam stąd zanim się zdołuję... :-D:-D

reklama
Pasibrzuch może i ja naiwna jestem, ale też licze, że chodzenie z wózkiem mnie odchudzi heheh - mieszkam na górce, a park mam na dole, więc zasuwam codziennie w górę i w dół:)

W moim przypadku odchudzanie konieczne, bo ja juz miałam pare kilo więcej przed ciążą, więc je zrzucić muszę zanim postaram się o następne,

Macy no masz racje kochana - tylko u mnie nie mięśnie a szyjka nie trzymała i mam obawe, że kolejną ciąże też przeleżę - nie żebym narzekała, ale wtedy byłam bez dzieci, a teraz z Miską to już sie leżeć plackiem nie da, więc może te ćwiczenia by coś pomogły:)

Kaja: nie uciekaj - toc tys przecież wuefistka to zmotywuj koleżanki noooo

To teraz kolej na mnie. Przed ciążą ważyłam tak 72-75 kg. W połowie lutego ważyła 80 kg a teraz ważę 84 i mieszczę się w dżinsy z przed ciąży (a w lutym się w nie nie mieściłam). Na diety i ćwiczenia jestem za leniwa. Licze na to że zobi się cieplej i zaczniemy chodzić a regularne spacery i ruszę do ogródka. Uwielbiam ryć w ziemi a na ten rok mam tyle planów.

ja wróciłam do ćwiczeń, doszłam do wniosku, że skoro Pumpkin może to ja też, i może mnie bebzol ni będzie boleć, a nie jestem odważna i nie przyznam się ile ważę

Dziewczyny, a macie jakieś ćwiczenia na nogi? Bo brzuch to mam prawie płaski, ale nogi to mi tłuszczem obrosły że szok, balerony normalnie plus cellulitis plus pajączki i początek żylaków :szok:

Yola - Tak trzymać!!! A jak masz dyskomfor czy ból to rób mniej powtórzeń, żeby nie przeciążać ale przynajmniej systematycznie wtedy będą efekty!
Ja ćwiczę, jem mało i zdrowo ale niestety lodów nie potrafię sobie odmówić.... :(

Yola - Tak trzymać!!! A jak masz dyskomfor czy ból to rób mniej powtórzeń, żeby nie przeciążać ale przynajmniej systematycznie wtedy będą efekty!
Ja ćwiczę, jem mało i zdrowo ale niestety lodów nie potrafię sobie odmówić.... :(
Ja przerwałam, bo blizna po cc bolała, ale zaczęłam i dziś po dwóch seriach jest spoko, myślę, że muszę si,ę łagodniej traktować,ja też jem mało i zdrowo, ale mam chwile słabości:zawstydzona/y:Natomiast waga drgnęła, jak poleci dalej to się pochwalę:-)

wcześniej któraś wstawiała link do tych ćwiczeń na brzuch, nie moge teraz tego odszukać, czy mogę poprosić jeszcze raz? Trzeba zacząć wreszcie ćwiczyć bo niedługo płaszczyki trzeba zrzucić z siebie i oponką będę świecić na spacerach :)

reklama
Do góry