reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby

ewka007

Majowa i Grudniowa Mama
Miasto
Bytom
Nie wiem czy sie zgodzicie ale chce stworzyć nowy wątek o nas... to pozwoli jeszcze bardziej poznać Nas, nasze gusta i zainteresowanie, a moze równiez bedziemy mogły sie wymieniać informacjami itp na temat naszych zainteresowań...ale do rzeczy. Chce to rozdzielic tak:
- ulubiona muzyka/wykonawca.....
- ulubiony film/kategoria.....
- ulubiony autor ksiażki/rodzaj....
- ulubioony sport...

jak macie jakies jeszcze pomysły to napsizcie. I jak?? Przechodzi???

reklama
OK.Wg tego co najczęściej. ;)
Ulubiona książka-Pierwszy rok życia dziecka
ulbiona muzyka-klasyka bobasa
ulubiony sport-hmm kilka,cały czas uprawiam sport,wszystkiego nie dam rady napisać-wchodzenie i schodzenie na 4 piętro z rosnącym obciążeniem,czołganie się po podłodze ze szmatą (wieczorm dla relaksu),bieganie na 4 za piłeczką do łazienki,pchanie wózka przez 3 godziny po błocie/deszczu,mrozie

Ja zaczne ale tak na powaznie...
-ulubiona muzyka/wykonawca: muza r'n'b raczej, uwielbiam missy elliot, ushera innaych czarnoskórych wykonawców ale całkiem odmiennie moim the best zespołem jest Queen
- ulubiony film/kategoria: komediodramaty, ale raczej sensacje
- ulubiony autor ksiażki/rodzaj: Wiliam Wharton i Jonathan Carroll
- ulubioony sport: tenis ziemny i pływanie, ale uprawiałam łucznictwo

hej - bardzo fajny watek - gabi ty to masz poczucie humoru!!!
tylko ze ja to nie wiem czy umiem sie tak zdefiniowac
ok: 1 muzyka... nirvana (bo kocham kurta ;) daab i polski rock - w zasadzie caly przekroj :)
2 ksiazka - harry potter (to nie zart) - czytam wszystko w hurtowych ilosciach... duze wrazenie wywarly na mnie "zycie to nie bajka", "sto lat samotnosci" "malowany ptak" i kilka innych ktorych tytolow sobie nie przypomne
3 filmy - DZIEN SWIRA :) BIG LEBOWSKI namietnie ogladam filmy ktore irek namietnie kupuje - czesto robimy noce filmowe :)
4 sport - hahaha dopoki nie poznalam irka koszykowka tenis stolowy taekwon-do - obecne rozrywki to podpisuje sie pod gabi - no i znajomi i pifko :)

a jestem rozesmianym cholerykiem - nie lubie komplikowac sobie zycia - w zasadzie wszystko jest proste tylko trzeba chciec :) lubie jednak czasem ponarzekac bo potem mam 2 razy wiecej energii. namietnie wydaje pieniadze ktorych nie mam a potem przez tydzien truje mezowi jakie straszne mamy dlugi i znowu w tym miesiacu nam nie starczy :) po czym kupuje joli kolejna zabawke na allegro ;)

5 - nowa rzecz - czego nieznosze - glupoty i obludy!

reszta innym razem bop joluszka juz nie daje

Hej
U mnie tak to wyglada:

1. muzyka - różna, ale głównie rock i metal (obecnie u mnie na topie jest Craig David i Metallica ;D)
2. książka - uwielbiam ksiązki o górach -ulubiona "Zwyciężyć znaczy przeżyć" Alka Lwowa
3. filmy - głównie sensacyjne, ale i romatyczne obejrze
4. sport - przed ciążą: aikido, wspinaczka górska i sportowa, taternictwo jaskiniowe, canioning i przede wszystkim rower a obecnie ::) pchanie wózka na czas ;D ;) z przeszkodami

Ewko, fajny wątek! No to i ja się dopiszę:

MUZYKA - sporo bardzo różnych klimatów. Ale mam taką ukochaną parę wykonawców: Sting i Bjork, oprócz tego bardzo chętnie Massive Attack i tego typu psychodeliczne sprawy.

FILM - uwielbiam. Jestem pożeraczem filmów i kocham oglądać je w kółko i na okrągło, aż się nauczę na pamięć. Tym sposobem nauczyłam się angielskiego i mam fajny amerykański akcent, hehe. Ulubione filmy i kategorie: Władca Pierścieni, To właśnie miłość, Kosmiczne jaja i cała masa innych. Uwielbiam inteligentne komedie, musicale, science fiction, dobrą sensację oraz takie, które dają do myślenia, np. Mały Budda.

KSIĄŻKI - lubię przyjemną beletrystykę, ale prawdziwych emocji dostarcza mi literatura faktu. Znakomita książka: Kobieta, geografia intymna (o ciele kobiety), lubię ciekawe biografie, poradniki pisane przez buddystów, ostatnio czytam kapitalną książkę: Skąd się biorą słowa (o pochodzeniu wyrazów, taka historia naszego języka). Już sobie ostrzę pazury na buddyjską książkę o umieraniu (nie pamiętam tytułu). Wyobraźcie sobie, oni napisali cały przewodnik po umieraniu!

SPORT - przed ciążą aikido (a-dziaa!), rower i siłownia. Ale nie lubię sportów, gdzie trzeba się spocić, więc kocham pływanie i ping-ponga. I ja również, Ewo, trenowałam łucznictwo :)

ZAINTERESOWANIA - mam kompletnego fioła na punkcie wikungów i mitologii skandynawskiej. Wytatuowałam sobie Młot Thora na ramieniu i marzę o podróży do Norwegii, a na słowo "fjord" dostaję prawie orgazmu, hehe. :)

fajniscie avocado!! a uczestniczyłas do jakigos klubu, masz jakies osiagniecia w łucznictwie???
ja tez mam tatuaz ale nad tylkiem, na krzyzu ;D

no to teraz ja

Muzyka - uwilbiam Metalikę, mam wszystkie płyty. Kiedyś uwielbiałam Sepulturę szczególnie Arise (ale gdzieś mi zaginęła). Teraz skaczę po różnych gatunkach. Lubię HipHop, R'n'B, Rock i wszystko co ciekawe. Posłucham i Celine Dion i Evanescence i punkowy Farben Lehre ;D. I mam sentyment do Proletaryatu, Armii, Ahimsy.

Film - dobra sensacja, dobra fantastyka typu Władca Pierścieni. Horrory uwilbiam, Dobra komedia też może być. A i lubię czasem popłakać na wyciskaczu łez.

Książki - obecnie szkolne ;D. W szkole podstawowej nie czytałam prawie wcale, potem pojawiły się horrory, które kolekcjonował mój brat i się zaraziłam czytaniem. Teraz lubię fantastykę (Robin Hobb - 4 tomy o skrytobujcy - cudo!!!!!!!), Harry P. super, Wiedźmin (byle nie wersja tv). Poza tym Samotność w sieci Wiśniewskiego, Dużo Whartona i jeszcze inne różności.

Sport - zapytajcie mojego lenia co lubi!!!!!!!!!!! nie pochwalę się żadnym uprawianiem sportu, aż mi wstyd!!! W sezonie czasem jeźdżę na rowerze, uwielbiam pływać, nienawidzę biegać, w wakacje na wczasach zawsze gramy w tenisa - super!!!, no i dart (ostatnio p.kupił do domu), chociaż nie wiem czy można to do sportu zaliczyć. No i nie dziwne, że taka słonica jestem, skoro tak mało się ruszam.

Zainteresowania - ostatnio dzieckowe ;D ;D ;D, przede wszystkim nasze BB. Czy allegro też można doliczyć?

a tatuaż też mam ;D, na karku, to moje oko przeznaczenia, zrobiłam go 2 lata temu. Przymierzam się do drugiego, to będzie smok - bo jestem chińskim smokiem - niziutko na łydce i schodzący na stopę ma być. Już się nie mogę doczekać!!!!! w poniedziałek idę z koleżanką do studia tatuażu - ona sobie robi dziarkę na łopatce

Ewko, chodziłam na łucznictwo do klubu na Marymoncie. Ale to było 10 lat temu i niedługo chodziłam... Ale szło mi dobrze. :)

reklama
- ulubiona muzyka/wykonawca..... Ciezko mi się zdecydować na jedna konkretnie - m.in. Abba, Al. Bano i Romina Power, SDM - to te tak częściej słuchane.
- ulubiony film/kategoria.....byle nie ciężkie horrory
- ulubiony autor ksiażki/rodzaj....hmm tutaj to dark urban rzadzi ;)
- ulubiony sport...karate i krav maga mi się podobają, jedno długo trenowałam, drugie zaczynam

Do góry