reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

u nas z rzeczy ostatnio dopracowanych to ja Karolka muszę pochwalić za picie z kubeczka i samodzielne jedzenie - kaszki, deserki idą mu już całkiem nieźle, babcia go nauczyła obcierać spód łyżeczki o miseczke jak nabierze i stosuje się do tego - wygląda to słodko i mniej się brudzi :) widelcem też radzi sobie całkiem dobrze, ale oczywiście większość posiłków i tak jest karmiony bo mu się zazwyczaj po kilku łyżeczkach nudzi i woli oglądać książeczki niż jeść - tak go źle wychowalismy ;) sam ładnie myje ząbki i rączki - potrafi sobie z tą czynnością poradzić bez problemu od początku do końca (nie ma to jak bidet ;))
no a żeby nie było różowo to poza tym wszystkim jest bunt i dyktatorstwo :):):) a co do pieluch - ze zdejmowaniem nie ma większych problemów, za to uwielbia potem zwiewać z gołym tyłkiem i się wietrzyc ;)

reklama
A u nas z rzeczy niefajnych mamy zapalenie oskrzeli i kaszel jak u grużlika:-) no i ostatnio robilismy z Wojtkiem pierniczki i teraz juz 2 raz jak idzie spać to zamiast maskotki bierze pierniczka:-) i sciska go tam jak zasypia.

Przyłaczamy się do winogronozerców, Wojtek uwelbia pomelo i figi świeże jakby co:-D ooooo i arbuza

Wojtuś - zdrówka życzymy!!! uściskaj od nas pierniczki ;)
a ja miałam ten poprzedni post to chyba w innym wątku napisać...Kasia - jak chcesz to porządkuj i przerzucaj do "rozwoju..." :)

Wojtku zdrówka życzymy a na oskrzela polecamy smarowanie pumexem baby:) ten dla dzieci nawet mi pomógł:-D

No to chyba nie bedziemy próbowac:-) mamy cały zestaw leków, kuracja do piątku a potem jak się pogoda poprawi to może jaki weekend w Zakopcu?!?!?

reklama
Wojtek trzymaj sie chlopie...i za mocno piernika nie sciskaj ;-)

A u nas dzis goraczka 37,5 ..narazie nic nie podawalam...zobaczymy jutro jak wstanie....

Do góry