reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Bardzo dobra na gazy jest woda koperkowa, możan ją kupić w aptece bez recepty, dobry też jest esputikon, mój 11 tygodniowy synek go dostaje 3 razy dziennie po kropelce, na problemy z gazami i kupką pomaga herbata z rumianku z dodatkiem glukozy, pomaga też herbata koperkowa. możesz też delikatnie poruszać pośladkami to ułatwi wydostanie gazów. mam nadzzieje że coś pomoże

Kto tu ma problem z gazami ?????:eek:
Ja mlodej tez nie posylma do przedszkola od piatku....miala goraczke...kaszle dosc mocno i ma katar...A do tego humory:szok: Jakas taka "wrazliwa" sie zrobila:-DZaraz sceniczny placz:-D

Ty no stukam...ale taka sprawa jest...polejesz lecha nastepna kolejke bo mi sie tu konczy....No bo jak nie polejesz to albo wodka zostala albo ten koper na gazy:-D

reklama
Do góry