reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Fredka, ale czy to jest pulmunolog? Bo chyba tylko taki lekarz może tu zaradzić. To jedziesz poza Warszawę? A czym miałabyś jechać? Kominikacją miejską?
Zdrówka i trzymaj się!

reklama
Tak nasza alergolog ma dwie specjalizację pulmonolog. i alergolog.. A co do choroby ostre zapalenie krtani. A co gorsze ona jest na etapie buntu dwu latka. Drze się ciągle, więc ta krtań ciągle jest nadwyrężona. To bardzo ciężki okres w jej życiu. Ola przy niej to pikuś. Ta zaczęła nawet próbować mnie bić,histeryzuje, pluje, rzuca się na podłogę. Największe jej osiągnięcie to stwierdzenie głupia mama. Opadła mi szczęka. W związku z powyższym dlatego nie ma żadnej poprawy. Żeby było lepiej Ala musi zamknąć buzie, tylko jak?

zdowka dla dzieciaczkow!

u nas z Dusia oki, antybiotyk dziala. Gracus - zaglutowany:eek:..slini sie wiec zeby ida...

Fredka przykro mi:(
ada się poinhalować? bo przy zapaleniu krtani to powinno być pomocne....ale mój Bartek np się nie da, AKrol i owszem chętnie ale Bartek zwiewa od inhalatora gdzie pieprz rośnie
a acodin co sylwia pisze na noc próbowałaś???
(dzięki Syla za namiar) Karol dziś jęczy że ucha ma zatkane, pozostaje mi tylko pomodlić się by nic z tego dalej nie wynikło:(:(:( a nieznośny jest niesamowicie

O rany Święta idą a tu prawie wszystkie dzieci chore. A na dworku piękna wiosenna pogoda. U mnie jest prawie 7,5 stopnia. Słońce pięknie przygrzewa. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!

u nas z Dusia juz oki, a Gracus katar straszny...zle spal.teraz odsypia nocke...jest nieznosny, rozdrazniony i chcialby caly czas na rekach byc:baffled:

ZDROWKA MALUCHY!!!

reklama
Do góry