reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Wojciach, piateczka! Ja też kiedyś zlądowałem z sofy - fajnie się leciało - Miki
Buziaki dla lotnika:-)

Dziewczyny u nas jazdy na maksa - na wszystko nie (tak mu się to nie genialnie utrwaliło, że jak dwa dni temu zapytałam, którą bajkę chce oglądnąć, dostałam odpowiedź "nie":szok:), przy ubieraniu taka histeria jakby go ze skóry obdzierali, no i szał na punkcie resoraków - zawsze jak gdzieś wychodzi resorak, albo dwa muszą być w rączce...
Mam nadzieję, że to szybko minie, bo zbzikuję:confused2:

reklama
Kasiu u nas podobnie, na spacer chce iść, ale ubrać się nie da w ogóle...a jak juz wychodzimy to zabiera ze soba lalkę Agatkę, taka dużą, niesie ja tylko przez kilka sekund, a potem mama:-) I sobie spaceruję z lala na rękach:-D

A poza tym kompletnie nie wiem jak zwlaczać ten etap.....czasami 100 razy powtarzam jej w kołko to samo, a ona robi swoje, i wie, że robi źle, bo zaraz do mnie leci, jak już głupawa przejdzie i przeprasza.

Mikusiu, piąteczka - Wojciaszek :-)

Sylwia, ja zawsze patrzę, czy krew się nie leje. Jak się nie leje, to jest ok.:tak:

A do kompletu wyczynów Wojtka, to właśnie stłukł szklaną lampkę - dobrze, że się nie pociął...

U nas dzis byla scena bo bloda biegala po domu w moich butach na obccasie a kiedy przyszedl czas na wyjscie z domu bo jechalismy do miasta to za diabla nie chciala innych ubrac jak moje obcasy:szok::baffled: No ale w koncu dala sie przekonac...A w sklepie to jakiejsc glupawy dostala(bylismy w takim wielkim meblowym) kladla sie na dywanach,raczkowala,wszystko trzeba baylo dotknac,tanczyla,obrasala sie w kolo,zaczepiala ludzi...np.szedl facet a ona biegnie i go chlap w reke :-D No zwariowala:rofl2: I szal na schody ruchome,absolutnie nie wolno jej trzymac-ona siama-wiec stalam tylko zeby jak fiknie do tylu to mial ja kto zlapac:-D
A i jeszcze w dziale z lazienkami upatrzya sobie jakies tam japonki zdekoracji i musialam jej sciagnac buty bo by szalu dostala gdyby tych japonek nie przymierzyla...Ludzie to doslownie sikali ze smiechu:-D:-D:-D

Miki piąteczka. Nie jest the best. Młoda już od dłuższego czasu o co by się jej nie spytać to mówi nie. Dosłownie. Pytasz Olcia dasz buzi, ona na to NIE i ładuje się na kolana z pyskiem do całowania. Ostatnio prawie się ze śmiechu posikałam, bo szłam do niej wieczorem przykryć ją, spała już mocna od jakiegoś czasu, podnoszę kołdrę a młoda przez sen: nie.

Hmmm, czy mozemy dopisac sie do Klubu_Mowiacych_Nie??.... I jeszcze do tego, co to histeria przy ubieraniu przed wyjsciem na spacer??.... Bo jakbym czytala o Mateuszu.......:baffled:

Wy macie histerie przed ubieraniem a ja mam histerie bo ona chce wychodzic i sama sie ubiera-:-) Jaj chce "dada " to nie ma to tamto-trzeba isc...A jak wracamy do domu to moje kochane dziecko pomaga sciagac mi buty :-)

u nas też na wszystko bunt...no i wszystko musi być takie jak on chce - nie wiem po co ostatnio nową czapkę i spodnie kupiłam - jakoś ma straszne problemy z akceptowaniem nowych ubrań - spodnie trzeba było szybko zdjać a czapkę sam ściągnął i poleciał do szuflady starą wyjąć...
a w sklepach zachowuje sie jak burza - podobnie jak Noemi :) tylko że KArol raczej ludzi nie zaczepia ale na kazdy wieszak , każde schody chce wejść, wszystkiego dotknąć itd...

reklama
hehehe-niezle modele tu mamy...

Baska mloda dzis takiego pierdolca zalapala ze nawet starych dziadow "podrywala" tak jej sie nie zdaza...jest raczej odwrotnie ;-)

Do góry