reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Jutro idziemy w końcu z Wojciaszkiem do alergologa. Juz nie wiem, czy Wam pisałam czy nie, bo to było w wakacja, a mnie wtedy tu nie było, ale Wojtkowi w wakacje zniknęły te czerwone plamki na nogach i pupie, z którymi "woziliśmy się" od zeszłej jesieni. No wieć wyszło, że to uczulenie na coś warszawskiego, bo na Mazurach nic nie było. Wróciliśmy i był spokój. Potem, jak Wojtek przechodził wirusowe zapalenie gardła jakoś pod koniec września, to mu coś wyskoczyło na pupie. I tak już zostało. Ciekawa jestem co mi powie jutro lekarz.

reklama
Sandra ma też zapalenie krtani już niestety drugi tydzień przez trzy dni nic nie mówiła :szok: .... bierze antybiotyk do tego jakaś infekcja wirusowa z przedszkola była oczywiście o pójściu do przedszkola nie ma mowy .... a ona już dostaje "jebla" w domu
szkoda mi jej strasznie bo jak nigdy bardzo chce iść do przedszkola , nie ma się co dziwic nudzi się bardzo mimo iż wymyślamy coraz to nowe zajęcia ale ile można siedzieć w domu :wściekła/y:

Zdrówka wszystkim

Oj, choróbska grasują... życzymy wszystkim zdrówka!
Moja Żaba została u babci do środy, w piątek jeszcze gardło było bardzo czerwone i nie nadawała się do przedszkola.

reklama
Do góry