reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
O matko Fredka, Ty to masz... Zdrówka dla dziewczynek!!!
Kurcze a nie mógłby A posiedzieć w domu i Ci pomóc?

cos mi tu net muli ..i nie moge skorzystac z internet call...ale bede Irmo pamietala!...

Mateusz ma anginę. Ta pogoda mnie dobije i przedszkole też:-(Dzwoniłam dziś zglosić, że Matek chory a ona mi że on taki podatny na choroby ale się nie dziwi bo rodzice ciągle chore dzieci dają do przedszkola:wściekła/y:W tym półroczu to dopiero drugi raz jest chory ale martwie się bo przestaje jesc tylko pije strasznie dużo i dziś poruszyłam temat z naszą pediatrą i jak tylko wyzdrowieje robimy wszystkie wyniki bo podobno jest to częsty u dzieci objaw cukrzycy. Mam nadzieję, że u nas się nie sprawdzi

oby nie Aniu! zdrowka dzieciaczkom zycze!

my troszke w weekend podziebilismy Duske..bo caly czas bylismy na dwozre..a pogoda zmieniala sie jak w kalejdoskopie..i wczoraj troszke kaszlala i miala katar..ale nizmiennnie- inhalacje i widze, ze chyba opanujemy to, bo teraz spi i cisza...ladnie oddycha..
na angine tez stosowalam inhalacje z sola fizj..ale tu tez dodawalam jakies lekarstwo wziewne (musialabym sprawdzic- chodzi mi po glowie berodual?..nie pamietam..i szybko przeszlo..poki co bezpowrotnie...
Ja jestem w szoku jak cudowne urzadzenie ten inhalator (co nie trudni zauwazyc jak je zawsze tu zachwalam:D bo tu wilgotne powietrze..to hartowanie w przedszklu, zmienna pogoda i my wiecznie walczylismy z kaszlem,,,katarem u Duski..a teraz zero chorob!tylko cos przykukam...raz -inhalacja i luz

jak ma zwykly katar czy zaczyna kaszlec...daje sama sol fizjologiczna podaje+ ewentualnie syrop prawoslazowy doustnie oczywiscie... i po dniu doslownie wszysto ustaje...
a jak miala angine w marcu to dostalam od lekarza w Polsce berodual(bo to az splywalo jej i wowczas on zalecil inhalacje z sols fizjologiczna i 12 kropli berodualu, do tego podawalam syrop flegamine, syrop prawoslazowy i doslownie od razu przeszlo..

reklama
No jestem ciekawa jak nasz inhalator bedzie dzialac :-) Co mam jeszcze dokupic? zebym od razu w Pl.sie zaopatrzyla...jakies specjalne kropelki czy co-oprocz soli fizjologicznej....

Zdrowka dla dzieciakow :-)

Do góry