reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Ell, no właśnie jak bardziej to przeżywałam niż Wojtek. On jakoś na szczeście nie załapał co go omija. Poza tym i tak dziadkowie odwiedzili chłopców, to mieli atrakcje. I jedni i drudzy.

Zaczęlismy z Marcinem chodzic na ciażowe ćwiczenia i jakoś tak coraz mniej myslę o pracy, a coraz więcej o wielkim dniu ;-)

reklama
Rusiu zdrówka dla dla Ciebie i Dusi. Oby Gracjan nic nie załapał.
Pati, a Ninka przychodzi. Adam jest na urlopie i mi pomaga. Razem jest lżej. Swoją drogą dostałam dzisiaj kasę. Hip hip hurrra. Ola mimo przeziębienia pędzi jutro do przedszkola, robią dzień babci i dziadka. lekarz pozwoliła. A tak to ma siedzieć jeszcze z tydzień w domu, żeby się do kurować. A Ala dalej gorączkuje. Wieczorem padam na pyszczek. Jednak myślę o Was cały czas.

reklama
Do góry