reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Julek, ale numer. Lunatyka macie :-) Z jednej stony smieszne, a z drugiej - szkoda mi go, że się tak zestresował.

Pati, ja pomyślałam to samo, co Cicha: co by było, gdybyś odmówiła wytarcia pupy. Ale jak pamietam numery z Noemi z sikaniem w rózne dziwne miejsca, to trochę strach robic takie eksperymenty. Trzymam kciukasy, żebys znalazła sposób na Noemi.

reklama
hehehe no niezly numer :-D mojej mlodej ostatnio tez soe cops snilo i popuscila...zle sie tez z tym czula...

a to ze nie chcielismy wytrzec to przerobilismy...siedziala i wyla na tym kiblu jak psycholka jakas :-D

Julek niezłe ;))))

Pati rozmawiałam z dziewczynami w pracy o tym podcieraniu i jedna mówiła ze miąła ten sam problem i nic nie skutkowało, było wycie itp i dopiero potem wpadła na pomysł zeby kupic gumowe rekawiczki i poskutkowało dziewczynka sie przełamała a potem poszło juz bez

ooo bedziemy probowac :-D
DZIEKI

wczoraj mloda wystraszonymi mega oczami,z przyciszonym glosem przyszla zapytac czy jak zrobi "kake" to przyjde wytrzec jej pupe-co bylo robic-poszlam zeby mi jeszcze zatwardzenia dziecko nie dostalo ;) ale jak bedziemy na zakupach beda rekawiczki ,wybierze sobie ladne chusteczki i mydelko-zobaczymy czy moze wszystko razem zadziala ;)

akurat fabowalam wlosy i milam rekawiczki gumowe-pokazalam i spytalam czy z takimi bedzie sobie podcierala pupe-zrobila swoja "pelna obrzydzenia mine" i stwierdzila stanowczo NIE!!!

Julek :-)
Miki generalnie też nie lubi i woli jak mu ktoś pomoże. W przedszkolu nie ma problemu, bo ... nie robi :-/

u nas tak samo :-), jak musi to się podetrze ale i tak woła !!!, ale u nas jest głównie problem z moczeniem się
ostatnio znowu się nasiliło ( tak ok 5 par majtek w przedszkolu i zze 2- 3 w domu ), jakaś masakra !!!! już załamałam rece, bo ile można tłumaczyć i prosić aby szedł na czas
zrobiłam badania ale wszystko ok - więc to na tel psychologicznym
poświecam mu max czasu no ale muszę pewne rzeczy przy Uli zrobić ....
no ale ostatni tydzień był już względny, i mam nadzieję że może się już kryzys kończy .. nie chcę zapeszyć

reklama
Do góry