reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze nocki z naszym potomstwem i wieczorne zasypianie

reklama
Gluszek skarbie dziewczyny maja racjei,nie denerwuj sie na zapas,moze walsnie po tych lekach,potrzebuje wiecej snu.Kontsoluj jej wage,zachownaie,jak cie cos niepokoi zapytaj jeszcze meza czy widzic cos dziwnego u marysienki,jezlie oboje stwierdzicie,ze trzeba interweniowac to jedzcie do szpitala,ale puki co spokojnie slonko,BEDZIE DOBRZE TYLKO POTZREBA TROCHE NA TO CZASU
BUZIAKI DLA WAS;-)

Głuszku a może po prostu przestało ją trochę boleć to odsypia, regeneruje siły. Nic się nie martw, będzie dobrze :tak:
Abryz zazdroszczę :-)

a ja wczoraj poszłam spać... 20 po ósmej :zawstydzona/y: no ludzie, taka byłam nieprzytomna że musiałam się położyć, córcia już spała więc skorzystałam :-) oczywiście pobudki były o 23:30, 2:50, 5:45, a o 7:40 już wstawanko, ale i tak pospałam sobie... :tak:

Coś dla wielbicielek "Samotności w sieci":

"SAMOTNOŚĆ W SIECI" wersja prowincjonalna .... On siedzi przed komputerem w swoim pokoju gdzieś w południowej Polsce. Ma włączone GG. Ona siedzi przed komputerem w swoim pokoju gdzieś w północnowschodniej Polsce. Ma włączone GG. ON: "Fajnie mi się z tobą rozmawia" ONA: "Mi też się fajnie z tobą rozmawia" ON: "Słuchaj rozmawiamy już tak długo przez internet może byśmy w końcu spotkali się w realu?" ONA: "To przyjedź do mnie. Tylko jest mały problem" ON: "Jaki?" ONA: "U nas nie ma Reala. Spotkajmy się w Biedronce..." :-D:-D:-D

ha ha ha Abryz

Ja musze pochwalic mojego szkraba,ze dzis PRZESPALA CALA NOC,jak ja plozylam o 20.00 tak spala do 7.40,pare razy w nocy ja slyszalm,ale cos tam przez sen jeczala albo sie smiala:-) Oby wiecj taki nocek:happy:

Maxin gratuluje!!!
U nas jak zawsze czyli przesypiamy noc bez papu.troche pozneij Judi chodzi spac bo kolo 20 ale budzi mnie juz calkowicie o 8.ale mamy problem od 4 di dzien w dzien przebudza sie o 22 i nie moze zasnac....poplakuje nawet na rekach....napewno przyczyna nie sa zabki...macie jakies pomysly?probowalam juz wszystkiego.jak i usypiania tak i nie reagowania i nic....

TAK JAK MOIWSZ LILITH MOZE TO ZABKI I POPROSTU JA BOLI,ALBO MA ZLE SNY:baffled:

A MY KOLEJNA PRZESPANA NOC ZALICZYLISMY
TAK SIE CIESZE,POMIMO,ZE MA KATAR NIE OBUDZILA SIE,JUPIII

reklama
Maxin ja napisalam ze to napewno nie zabki!!!
Ale ta noc juz cala przespala tylko obudzial sie juz przed 6!!! mam wielkie szczescie w tym ze jest nauczona sama zasnac jaks ie znudzi zabawa a nawet jak tego nie zrobi to wie ze ja do 8 spie i i tak czy siak do niej nie wstane....oj co ze mnie za len...i zawsze jest tak ze miedzy 7.40 a 8.05 juz na mnie pokzykuje,...kurcze skad te nasze dzieci tak wiedza ktora to godzinka./...

Do góry