reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sabib chyba o 20 miała wizytę?

Darian ciepła woda to masakra :tak: Zimna trochę ulgi przynosi..Tez mam skóre bordowo-czerwoną-fioletową, także po smarowaniu kremami, maściami i innymi specyfikami. Ja mam teraz egzemę w paskudnym miejscu, bo na kostkach, palcach i między nimi. No masakra... Przy każdym ruchu palcami skóra strasznie mi pęka i krew leci :baffled: Teraz nie wiem, gdzie mam dłonie wsadzić.Pewnie znowu czeka mnie bezsenna noc. Dlaczego bardziej swędzi jak trzeba iść spać? :angry:
A recepty chyba nie bedę potrzebowała z tego co wyczytałam w necie :tak:

reklama
petra moja egzema jest dokładnie taka sama tylko że rzadko krwawi :/ a poza tym to masakrycznie szczypie przy wkładaniu rąk do wody, smarowaniu kremami itp. ja ostatnio smarowałam na noc bardzo grubą warstwę i zakładałam bawełniane rękawiczki no ale pofolgowałam sobie w tamtą sobotę i o umyciu okien (nie dość że opieprz dostałam że miałam ich nie myć bo nie mogę bo egzema) to znów cholerstwo wróciło i ręka jak tarka :/

U mnie egzema wyskoczyła po myciu podłóg w sobotę, ale skórę miałam tylko lekko zaczerwienioną. No ale przedwczoraj ręcznie musiałam doczyścić bluze małemu mydełkiem do odplamiania dr. Beckmanna (tak na marginesie polecam!) i pogorszyło mi się to cholerstwo :angry: I już nawet myślałam o rękawiczkach bo chyba zwariuje :confused2: Najchętniej to bym odczepiła sobie dłonie i założyła je dopiero rano :sorry:

takie suche ręce swędzące mi się robią jak za długo zmywam albo jak używam CIF itd. wtedy najlepiej jak coś robicie z detergentami i Was tak swędzi , to robić wszystko w gumowych rękawiczkach , i często skórę nawilżać dobrym kremem...
no i na dworze jak chłodno w ręce to rękawiczki !!
mnie za to swędzą uda , i się potrafie drapać aż mam sine krechy ... lekarz powiedział żebym wapno piła sobie jak mnie coś swędzi ;)

a tak poza tym to wiem , napisałam w złym wątku ,przenosze to do dolegliwości wszystko ;)

dziewczyny Was też tak bolą pachwiny, więzadła itp w nocy i rano jak wstaniecie? ja to wtedy ledwo idę (do wc:D) i nie wiem czy to normalne... znaczy ogólnie to tak, ale żeby codziennie i tak mocno??

dziewczyny Was też tak bolą pachwiny, więzadła itp w nocy i rano jak wstaniecie? ja to wtedy ledwo idę (do wc:D) i nie wiem czy to normalne... znaczy ogólnie to tak, ale żeby codziennie i tak mocno??

mnie cała miednica boli od ok. miesiąca.. ja się już przyzwyczaiłam :-D

zaczyna się wszystko rozciągać moja droga ;) już teraz dziecko rośnie wraz z macicą , nie ma siły żeby się nic nie naciągało :*

reklama
ann mam to samo. Kość łonowa chyba to jest bo tak mnie boli że czasem ciężko chodzić. Aż pachwiny bolą.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry