reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
na moje zaczynające się paskudne skurcze łydek i stóp w nocy mam brać aspargin na noc, w zestawie witamin jest b. mało magnezu (przynajmniej w Matruelle)

reklama
czy was też bola plecy, tak mniej wiecej po środku? Wydaje mi sie ze to za wcześnie a zaczyna mnie irytować ten bół bo jak bym się nie ułożyła to boli czy stoję, siedzę czy leżę.

Mnie boli w krzyżu po prawej stronie i tam też chrupie od czasu do czasu :sorry2:. Wczoraj też trochę mnie lędźwie bolały :-(

Mnie od kilku dni, może kilkunastu, okropnie boli miednica :szok: do tego lewa kulka biodrowa... wstać z łóżka nie mogę. Piersi mam wielkie i bolące, ale cóż trzeba pocierpieć dla Dzidzka ono najważniejsze.

ja rozypuję się od wczoraj :-) bóle piersi i kręgosłupa prawie bez przerwy :-( nawet spać nie mogłam, ale to wina mojego męża. Leżałam sobie wieczorem u rodziców w domu i mały sobie szalał :-) a mój mąż: jedziemy do domu. To wstałam i pojechaliśmy i wtedy zaczął mnie boleć kręgozłup - pewnie mały w zemście gdzieś się wcisnął :-)

mnie tez biodra bola, kosc lonowa znowu i skora znowu jest napięta na brzuchu, czasem swedzi chyba sie rozrasta

no i zaczęło się u mnie małe narzekanko ...
w nocy (już chyba 2 albo 3 noc ) budzę się .... z mokrą ręką ... cycolki mi wylewają :szok: w dzień nie , ale w nocy mam mokre ...a śpie bez koszulki bo z koszulką to dramat....więc moką rękę mam od spania na boku ;-) lece do łazienki i się wycieram :-D
no i wczoraj wyskoczyłam z wyra jak poparzona , obudził mnie skurcz łydki ,tak mocny że ryczałam prawie...ale przeszło ....

reklama
Ja też w nocy się męczę niestety bo ta lewa pachwina boli coraz mocniej. To musi być jakiś ucisk. Chyba mnie gin na jakieś badania skieruje bo po nocy wstać normalnie nie potrafię :baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry