reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
łooo boziu zgaga to jakaś masakra - ja już teraz to mam po wszystkim,żeby nie tablety to bym umarła albo wcale nie siedziała i nie leżała:(

reklama
nic mi nie mówcie... wczoraj zjadłam kebaba wieczorem... do 7 rano myślałam, że umrę ;/
dziś po tych czipsach, orzeszkach i czereśniach też nie najlepiej sobie wróżę...

mam problem jakiś dziwny i nie wiem czy się przejmować czy nie ... a mianowicie ...
ogoliłam sobie dzisiaj TO I OWO i czuje takie zgrubienie i coś mnie zabolało ... :dry:

postanowiłam po goleniu popatrzeć sobie w lusterko i co ? i tam na "górze łechtaczki" po jednej stronie mam spuchnięte :baffled::szok: nie wiem teraz co to może oznaczać :dry: nie swędzi nic , tylko jak to przycisne to boli.... sorrki że tak w prost ale nie wiem co to mi jest... :sorry2::zawstydzona/y:

Monia a nie ma żadnej ropy nic białego?No chyba że dopiero będzie obierać i zrobi się jakiś wrzodzik, krostka (pamiętam że kiedyś koleżanka mi o czymś takim mówiła) Ale samo jej obrało pękło i było wszystko ok.

A ja dziś prawie całą noc nie spałam. Csały czas boli mnie brzuch ale to nie są jakies skurcze tylko bardziej mam uczucie ze chyba cos z żołądkiem (może się czymś zatrułam)bo boli mnie u góry i trochę promieniuje na boki.Kurczę non stop coś...

Ostatnia edycja:
Ja dziś dostałam takiego skurczu w nocy, że myślałam - umieram! milion małych igiełek prosto w podbrzusze od brzucha do krzyża na ścięgnach kończąc nie mogłam nawet małym paluszkiem u stopy poruszyć dopóki nie odpuściło a trwało z minutę. Od rana też niezła jazda, ale kąpiel pomogła i trochę się sytuacja uspokoiła. Jedno jest pewne mój K ma zakaz picia, bo się robi coraz bardziej hardcorowo:-p

reklama
Agulka , Justyna właśnie nie ma żadnej ropki....i w sumie jak B. wrócił z pracy to kazałam mu to obejrzeć to mówi że nie widać nic :dry: a ja czuje....no ale tak jakby się to zmniejszyło....poczekam najwyżej do poniedziałku i najwyżej wieczorem pojadę na IP i się zobaczymy ,ale może się to wchłonie...:confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry