reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
Ja też poczekam, za Antosiową:-p:-D.
Dziewczyny, trzymam kciuki za Was. Obyście po paru dniach nie straciły zapału:tak:.

Dzięki dziewczyny:tak:
Żywa ja się tak zaparłam że dziś nawet głodu nieczuje :no:
Mogła bym nawet kolacji nie jesc,ale to na chwile obecną:rofl2:
Powiem wam ze nawet pezed chwilka stanela na wage i pokazala 1 kg mniej niz wczoraj,ja wiem ze to narazie woda i toksyny sie wynosza z mojego organizmu ale fajnie tak jak waga wskazuje mniej,nawet brzuchol nie jest taki wielki i ociążały,a to dlatego że zjadła dziś tylko 2 posiłki, a nie jak zawsze 3 + podjadanie i słodycze:tak: Obiecałam sobie ze stane na wage dopiero w piatek,chyba ja wyniose do piwnicy:rofl2: odchudzanie stało sie moja obsesja, ja chyba sobie wiecej wkrecam ze musze schudnac:blink: Ale mam na tyle siły że bede dążyła do tego celu, mam w planach do wyjazdu nad moze schudnac min 6kg, choc wolala bym 10 kilo:tak:

xmamuska no to super!! cieszymy sie z twoich sukcesow, ja mocno trzymam kciuki abys wystapila nad morzem zadowolona z efektu(a to zawsze dodatkowa motywacja:tak:)

ja od jutra rezygnuje z chipsow i slodyczy bo troche z tym przesadzam(a zwlaszcza w ten weekend i teraz jak siedze w domu) wiec dolaczam sie do zdrowego odzywiania:-)

Kobietki gratuluje postepow!! ja zakupilam narazie tylko plan fitness, z dieta poczekam jak juz sie wyprowadze czyli za jakis miesiac, zagapilam sie z uaktywnieniem uslugi i zaczne dopiero od przyszlego poniedzialku :-) w sumie dobrze bo to akurat bedzie 14 i Michas skonczy 15 miesiecy, przynajmniej bedzie mi latwiej zapamietac kiedy rozpoczelam walke z kilogramami :-) o rany dziewczyny jak widze wasze suwaczki to wierzyc mi sie nie chce ze to tak sztbko dziala :-)

reklama
Dzieki Kochane za kciuki, naprawde są przydatne :tak:

Karlam a jak ida cwiczenia ??

Dziś mąż zabronił mi wchodzić na wage i schował ją,niemogłam sie powstrzynać i codziennie na nią właziłam:sorry2: wiec waze sie przepisowo czyli w piatek, tylko niewiem o jakie poze sie wazy,Abejka prosze o porade :-)

Do góry