reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
xmamuska moze i pierwsze dni ciezko ale za to jakie efekty pozniej!! dobry pomysl z ta bluzeczka bo bedzie cie motywowac:tak::tak:
trzymam kciuki za cala nasza vitalowa trojeczke a tak z ciekawosci ile kosztuje ta dietke bo nawet nie bylam na tej stronie??

no ja wykupilam tylko cwiczenia jak narazie, bo jeszcze mieszkamy z moimi starymi a w takim przypadku dieta wykluczona bo pichcic dla nich musze :-) ale juz za okolo 3 tygodnie idziemy na swoje to wtedy sie skusze na diete :-) narazie ciekawa jestem tego planu treningowego :-) Abejka daj no luknac na ta diete, albo przeslij mi mailem :-) buzka!! no i gratuluje zrzucenia tych paru kg :-)

Od jutra dietka
Śniadanie
Bułka z dżemem brzoskwiniowym, Herbata bez cukru, Mandarynki, Kefir 2% tłuszczu

Obiad
Warzywa na patelnię z ziołami i papryką, Kasza jaglana, Woda niegazowana

Przekąska
Banan, Woda niegazowana

Kolacja
Bułka z szynką wieprzową, Herbata bez cukru, Kefir 2% tłuszczu

Podsumowanie wartości odżywczych dnia:
Kaloryczność: 2375 kcal
Węglowodany: 364 g
Białka: 88 g
Tłuszcz: 60 g

Myśle że nie jest źle:no: z całego zestawienia na tydzień wymieniłam tylko dwa dania
1 szpinak z sosem smietanowym - obiad
koktajl pomidorowy bleeeee

tylko zastanawia mnie dlaczego mam ponad 2tyś kalori dziennie a Abekja troszke wiecej ni 1 tyś:dry:

Najgorsze jest to że dopadła mnie grypa i sie potwornie czuje, boli mnie kazda kosteczka,gardło WSZYTSKO WSZYSTKO .... i mam juz stan podgorączkowy 37,6 %:-( UMIERAM............

Agatka nie wiem, jak masz jakies pytania to napisz do dietetyka, one odpisuja. Na moj rozum to masz wyzsza wartosc kaloryczna bo z pomiarow wynika, ze masz wieksze zapotrzebowanie dzienne.
Stad widac, ze te diety sa przygotowywane indywidualnie.

Wracaj do zdrowia, zrob sobie herbate z duza iloscia cytryny i miodu. Jutro wstaniesz jak nowa

xmama trzymam kciuki zeby grypa przepszla bokiem(bo przy takiej corobie moze byc ciezko myslec o odchudzaniu:dry:) ale z tego co napisalas to masz calkiem pyszne jedzinko:-)

trzymam kciuki!!

no no no ale tu akcja wiosenna wre! Pracujcie dziewczynki dzielnie, chętnie się przyjrzę efektom i może też skuszę się na vitalę;-)?

Abejka- naprawdę dużo spadłaś, jestem pełna podziwu- serio!!!

Tylko pamiętajcie, żeby nie przedobrzyć, bo jak tak dalej pójdzie, to niedługo puste portki będą begać:-D- nie no, chyba głupi żart....

reklama
Do góry