reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
dziewczyny, cos mi sie robi ze skóra:szok:
na ramionach i przedramionach jest strasznie sucha miejscami. mam dosłowni plamy suchej skóry, takej chropowatej:baffled: . bsalsamowanie srednio pomaga. i na twarzy skóra jest taka sciagnieta:eek:

aha!i od jakis 2 tygodni boli mni dosc monco kolano, szczególnie przy rozginaniu:sick:

uu Elżbietka :-( ja mam taką skórę jak piszesz na łokciach i przedramieniu - ale jestem pewna że to od pozycji karmienia, ciągle się podpieram i pewnie to z tego - acha i mi też nie pomaga natłuszczanie. CO do reszty to nie mam pomysłu :(

Elu moze Filipek tak z Ciebie soki wysysa ze wysychas z( sorki glupi zart) :-(

a co do kolan to mnie od dawna bola i to wlasnie od spodu :-( gdy rozprostowuje :-( moze to brak jakis witamin czy mieneralow? w koncu teraz wszytsko oddajemy maluszkam i dla nas niewiele zostaje :-(

Elu moze Filipek tak z Ciebie soki wysysa ze wysychas z( sorki glupi zart)

sęk w tym, że to nie żart, ale naprawdę dzieci nam płyny wysysają- ssaki jedne kochane:-D ! Ja też mam skórę suchą jak jaszczurka i znajoma lekarka właśnie mi tak powiedziała. Rada- pić jak najwięcej płynów i smarować skórę balsamem nawilżającym. Co do kolanka- też nie wiem co robić:no:

no ja tez mam :zawstydzona/y:moja kolezanka jest juz po porodzie 4 miesiace i tez jeszcze ma:szok: mam nadzieje ze niedlugo zacznie znikac:baffled:

reklama
Tak się teraz zastanawiam bo nie pamiętam czy ta krecha mi zdążyła zniknąć po ciąży z Natalką czy nie:-Dbo na to by wychodziło,że mam taką krechę od ho ho ho ho;-)i tak brzucha nie odsłaniam więc mi tam zwisa bardziej by mi zależało,żeby brzuch stał się znów płaski niż bez tej kreski;-)

Do góry