reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki:D:*
15 kg w pupie, wewnątrz ud, twarz, kark...hmm..
Wczoraj od trzech osób usłyszałam, że brzuch mam niżej... , ze się opuścił.. Ciekawe..
Boli cały czas ta szyjka i plecy... jak na ostrą @...
Muszę kupic mięsko i warzywa. Dziś rosołek i kurczak z patelni dla męzusia:)

Helenka fika co mnie cieszy. Martwi mnie jedynie jej waga..ma pewnie ok 2500.. to za mało na wychodzenie... a sio sio..złe myśli

reklama
animatki - brzuszek piękny, a waga Helenki też ładna. Moja Nina się urodziła 2560 :-p Drugie dziecko, jak dobije do tej wagi to będzie sukces :-D

Jestescie Kochane:D...az sobie pozwoliłam na truskaweczki z bitą śmietanką:D..hihihhi

animatki a waga Ci się nie popsuła? :-Djakie 15 kilo? Nie stresuj się wagą Helenki, ja się urodziłam tydzień przed terminem i ważyłam równiótkie 2kg:szok: i mam się dobrze:-)

waga sprawna:)- niestety;)

Natkę urodziłam w skonczonym 41 tyg z wagą 3550...i 56 cm
Jeżeli urodzę teraz powiedzmy około 37-38 tyg Helenka będzie miała około 3 kg...Taką mam nadzieję:)..
Brzuch juz nie boli..:)

animatki - co Ty piszesz o 15kg. Ja mam 160cm i waże o dyszkę więcej i nie wygladam jak grubas. Poza tym to dzieciaczkowe kilogramy, więc takie słooodkie;-) A wyglądasz bardzo zgrabnie

animatki piękny brzuś:)
a co do wagi Helenki to mój gin mi powiedział, że dziecko może mieć wagę 2,5 kg jak się rodzi (no bo moja też malutka jest i kazał się wagą nie przejmować ważne żeby wszystkie narządy były rozwinięte)

reklama
animatki piękny brzuszek, co do Twojej wagi to absolutnie nic nie widać i się nie przejmuj. ja jestem dopiero w 34 tyg i też już mam na + 15, ale to wynika tylko z dużej niedowagi przed ciążą.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry