reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Eh... no brzuszki i Awipa i EVE slodziasne... :-D Ja jednak po malu robie sie coraz bardziej ciekawa jak tam nasze brzuchole juz nie dlugo PO beda wygladaly...:eek:

reklama
Dzięki dziewczyny. A mnei się wydaje, ze już taki duży ten mój brzuch, ale napewno większy jest niż z Adą o tej porze. Tylko, ze z Adą jednak inny ten brzuchol miałam :tak:

ania aneczka - no ważyłam się wczoraj, nadrabiam, bo mam +5kg

Dziewczyny jak tak oglądam wasze brzuszki to wierzyć się nie chce że to już końcówka ciąży.. Malutkie te wasze brzuchy:tak:

Aiwpa, Ania-aneczka, no i Eve śliczne brzuszki:tak:
a to my, 35 tydzień i 1 dzień, na plusie póki co 4,5 kg:tak:

Załączniki

• 35w1d.jpg
    35w1d.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 74
Bardzo lubię ten wątek :) dziewczyny, piękne macie te brzuszki :) i serio, nie przejmujcie się wagą, bo chwila moment i pójdzie w dół :) a na tę chwilę niech brzuszki sobie spokojnie rosną, przynajmniej macie świadomość, że Maleństwo nabiera masy :)

Dziewczyny, dziś nas z sis wzięło na zrobienie sesji zdjęciowej, jestem totalnie wymęczona, dlatego wrzucam tylko 3 fotki:

a tradycyjna fotka codwutygodniowa oraz kilka innych z dzisiejszej sesji już jutro, bo padam na twarz..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry