mamjakty
styczniówka 2009
no dokładnie, każda z nas musi zaobserwować po czym źle się czuje - ja na przykład po śliwkach nie mam żadnych złych dolegliwości, wręcz przeciwnie, nie mam zaparć 
a ostatnio zauważyłam u siebie taką prawidłowość, że do godzin południowych źle się czuję, mdli mnie, ogólnie jest mi nie dobrze - a potem przechodzi, nie wiem nawet po czym
a poza tym zauważyłam też to, że zjem cokolwiek i już czuję się pełna, wcześniej tak nie miałam, mogłam jeść i jeść i nic mi nie było, a teraz brzuchol mi robi się jak bania - nawet po zwykłym śniadanku 

a co to rozłażenia się, na szczęście nic takiego mi się nie dzieje, tylko czasem duszności mam :-( aha i zgagi też nie miałam, ale ja nigdy nie miałam zgagi, więc nawet jakbym miała to pewnie nie wiedziałabym co to takiego

a ostatnio zauważyłam u siebie taką prawidłowość, że do godzin południowych źle się czuję, mdli mnie, ogólnie jest mi nie dobrze - a potem przechodzi, nie wiem nawet po czym

a co to rozłażenia się, na szczęście nic takiego mi się nie dzieje, tylko czasem duszności mam :-( aha i zgagi też nie miałam, ale ja nigdy nie miałam zgagi, więc nawet jakbym miała to pewnie nie wiedziałabym co to takiego