reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Zazdroszczę spania z otwartą buzią, ja zaczęłam zaciskac zęby i nimi zgrzytac lekko, czego skutkiem jest ból zęba. wizytę mam w środę i mam miec wymieniony opatrunek z lekarstwem na pląbę, ale dzis w nocy rozwaliłam sobie zabezpieczenie i wepchnęłam opatrunek głebiej... Do tego chyba coś zmieniło swoje ustawienie, bo mi dokucza ta 8, a jezykiem wyczuwam, ze wypełnienie ma inny kształt :-(.

reklama
ania.falko ja jestem kinomaniaczka :tak:. Postaram się nie oglądać nic takiego przed snem tylko o wcześniejszej porze ;-), żeby zdążyć się wyciszyć.

Pytałam gina o problem z porządnym wysikaniem się: i ponieważ ten kłopot raz się pojawia raz nie, a główka dziecka jest skierowana w dół więc to chyba ona uciska. Niedługo robię badania więc się wyjaśni. Na nerki nigdy nie chorowałam a na zapalenie pęcherza bardzo:baffled:, bardzo:baffled: często a nie czuję żeby coś przykrego tam się działo.

A z kinolem też mam kłopot. Rano jest zapchany i jak się staram go wydmuchac to zaraz pojawia się krewka :dry:. Nie dużo ale jest. W nocy jak spię to jest ok. Mogę oddychać

Mnie też i nos sie zatyka i brzucholek swedzi;)Juz myslalam ze jakies przeziebienie mnie bierze;) a tu zytam ze u was tez tak jest wiec spoko!!

a ja tej nocy to w ogóle spać nie mogłam...oj wierciłam się z boku an bok i nie wiedziałam co mam z sobą zrobić...rano ten nie pospałam do późna...ehh i już jestem wymęczona...
co do swędzenia to również brzuch mnie swędzi, ale zwłaszcza jak mam jakąś bluzeczkę zaraz przy ciele na sobie!

... jakie to jest fantastyczne :) tzn czasami wogóle mi nie przychodzi do głowy, że coś może być objawem ciąży, a tu prosze moje dzielne koleżanki zawsze naprowadzą mnie na odpowiednią drogę :) hehehe też mam problemy z nosem suchy, zapchany, ale wydawało mi się, że to już latka lecą i czas zacząć podchrapywać :-D

dziewczyny a ze mną się chyba dzieje coś niedobrego.
Od kilku dni w ogóle nie mam apetytu - zjem na siłę jakąś małą kanapkę i przez cały dzień już nic nie mogę wepchnąć :-(
ciągle jestem śpiąca i zmęczona. Wczoraj zwolneiłam się z pracy o 10:00 i spałam do 23 w nocy a jak mój m. wrócił z pracy to tylko przebrałam się w piżamkę i znów w kimono do rana. NAwet nie mogłam zjeść śniadania - teraz jestem padnięta i nie mam sił na nic.
Idę dziś do ginka i poproszę go o skierowanie na badania :dry:
mam nadzijeę że to tylko chwilkowe niedomaganie organizmu - i wszsytko będzie dobrze :sorry2:

reklama
A mnie brzuszek nie swędzi. 2 razy dziennie smaruję sie po kąpieli oliwką i do tego na brzuszek Fissan, może to dzięki temu.
Męczę się bardzo szybko, sapię jak jakaś staruszka.
Dziś się nacharowałam, sprzątałam mieszkanie, podłogi myłam 2 razy, aż padłam na łóżko zła na siebie, że tak się forsuję. Ale na weekend nie mam robotników, i mogłam troszkę ogarnąć, bo nie nogę znieść tego kurzu w domu.....ale podobno w środę koniec tego remontu....UFFFFF!!!

Do góry