reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Bardzo duzo kobiet ma nisko lozysko...mam nadzieje,ze mi sie podnioslo...
ja mam jakies takie gow..ane samopoczucie od 2 dni boli mnie glowa i brzuch po prawej stronie(od ostatniej wycieczki pociagiem) do tego blada jaas strasznie jestem i zmeczona. do tego obrazam sie ciagle...ach...czuje sie juz taka ciezka,ze moj kregosl upzanim sie rozbuja jak wstane...to juz usiasc musze...ponarzekalam sobie:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja sie ciesze, ze juz niedaleko porodu. Dzisiaj mialam problem z zakupami w supermarkecie. Ludzi pelno, bo jutro wszystko pozamykane, a ja myslalam, ze zaczne rodzic na srodku. Brzuch mi twardnial i tak mnie ciągnął, ze ledwo chodzilam :-(
Ania. falko Ty teraz odpoczywaj jak najwiecej. Musisz miec sily na slub ;-)

dzisiaj mam jakiś koszmarny dzień pod względem samopoczucia :baffled:
normalnie czuję się jakbym była emerytką i miała z 80 lat.
boli mnie chyba wszystko i wszędzie.
pierwszy raz na poważnie boli mnie kręgosłup i nie mam dobrej pozycji.
czy siedzę, czy leżę, czy chodzę - wszystko do bani.
no nie wiem jak to będzie jutro jak będę taka walnięta :-(
aczkolwiek liczę, że dzisiaj to jakaś chwilowa słabość i obudzę się naprawiona :zawstydzona/y:

Celinka od teraz mam zamiar sie bardzo oszczedzac bo mi tez twardnieje brzuch jak zaczynam cos robic albo stac w kolejce.
a do tego jaka mam zgage....ojoj

dziewczyny chyba ta niemoca podzielilyscie sie i ze mna
kurcze glowa od 2 dni mi peka , kregoslup nawala , nogi puchna , a brzuch twardy jak kamien i mega apetyt
kurcze wiecznie bym jadla i to nie ze tylko zachciewajki jakies ja poprostu jestem strasznie glodna CIAGLE!!!!!

apropos tego twardnienei to pamietam ze w pierwszej ciazy twardnial i puszczal i tak w kolko ,ale teraz mam twardy tak np caly dzien ,alebo ostatnio mialalam 2 dni czy to tez normalne???

a ja się poskarżę, że jak Mała czasem się PORUSZY to mnie az coś tak zaszczypie, naciągnie w środku. Tak jakby Mała kopała w dno macicy. Coś mi się widzi że to ma związek z tą skróconą szyjka macicy..... Oby dotrwac........ :hmm:
Za moim mężusiem mi się tęskni strasznie, jakbym go dopadła... :-p, ale przyjdzie nam czekać jeszcze, oj przyjdzie.

Czy któraś z Was miała też takie odczucia ciągnięcia w pochwie, przy ruchach dziecka mocniejszych?

a jak to jest z tym twardnieniem brzucha- czy odczuwacie to przy dotyku, czy w jakiś inny sposób?
(nie wiem czy nie umiem tego zaobserwować czy po prostu nie zwwacałam uwagi...)
ja ostatnio zaczęłam odczuwać swoje nogi (stopy) stojąc lub idąc...:-(

reklama
Miloku ja wczoraj mialam caly dzien twardy, no i tez niezle sie wystraszylam. Wieczorkiem wzielam 2 no-spy i 2 magnezy, no i w koncu przeszlo. Dzisiaj za to maly chyba na pecherzu mi siedzi...
Tez sie zastanawiam, czy tak dlugo twardy brzuch to normalny objaw.
Elete na pewno poczujesz, ze brzuch Ci twardnieje. Nie trzeba go dotykac. Ja mam wtedy takie nieprzyjemne uczucie ciągniecie, no i problemy z chodzeniem wiekszymi krokami.

Do góry