U nas nie było dużo prezentów, my kupiliśmy po jednym takim dużym zestawie, a reszta rodziny i znajomi symbolicznie coś do ubrania lub...nic

Ja nie wymagam od nikogo jakiś ekstra prezentów ale jak się umawia wcześniej że się przyjdzie w Święta w odwiedziny to wypada dzieciom jakiś drobiazg przynieść, choćby Jajko niespodziankę, z których napewno by się bardzo ucieszyły. Cały mój kuzyn, ale co najlepsze że my kupiliśmy ich synkowi dwuletniemu śliczną bluzę z Tomkiem bo go uwielbia to kiwali nosami że tak mało

Ale ogólnie było pół pokoju paczkami zastawione. Zuzia dostała kasę fiskalną, do tego wielka paczka artykułów spożywczych i mniejszą z takimi do krojenia na rzepy (super sprawa), koszyki, pieniążki zabawkowe, portfeliki. Julek dostał dwa wielkie zestawy klocków Jixin, policja i straż pożarna. Trochę się bałam jak będzie z jakością, ale są rewelacyjne i od Lego Duplo można je tylko odróżnić po tym że nie mają loga. Do tego obydwoje puzzle, ubranka z ulubionymi bohaterami (Julek Boba, Zuzia Kitty i Dorę) i duuużo słodyczy. Wszystkie prezenty trafone i właściwie cały czas są w użytku.
Kozica - twój Julek ma już 8 miesięcy!

Jejku, dopiero coś rodziła