reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

mrozik mały gaduła z Twojego Filipa naprawde duzo juz umie powiedziec gratulacje taki spryciarz:tak:

kama
apropo smarowania to ja Piotrkowi nieraz daje nivea on naklada na palec i smaruje mi buzie dla takiego malucha to frajda a kiedys czytalam ze takie dotykanie np masci czy np kostki lodu albo jak rozsypie sie cukier i dziecko sie bawi to bardzo dobrze wpływa na zmysły dziecka i w pewnych sytuacjach mozna dziecku pozwolic sie w czyms pobabrać:cool2:

Kludi
witaj :-)odnosnie noszenia naszych cieżarow to u mnie jest tak...jak Piotrek chce tylko na rece to oznaka ze juz czas spac i raczej sie sprawdza :tak:

reklama
Dziś nagrałam Olke jak gra na organkach za bardzo sie nie postarała ale cos tam jej wyszło hehe:-D:-D:-D
Wrzuta.pl - obraz (3)

Wrzuta.pl - obraz (6)

Chcialam dodać , że na tym drugim nagraniu Ola tak puka w te organki dlatego, że jak mój ojciec gra na organkach robi podobnie dla lepszego efektu dzwiękowego.

Ostatnia edycja:
Edyty Oleńka wiedzie prym w wywijaniu, pomysły ma super, choć jak pisze Kira, Tobie Edyta pewnie nie do śmiechu. :-DNa pocieszenie Ci powiem, że moja Wiki również miewa "genialne" pomysły. W niedziele poszłam z nią do kościoła na msze dla przedszkolaków. Zazwyczaj lubi stac przed ołtarzem razem z dziećmi, interesują ja dzieci, mikrofon i gitara:tak: Jednak teraz interesowało ją jak tu mi uciec, więc po kilkunastu minutach wyszłam przed kościól. Tam jest trawnik i takie małe urwisy biegają. Wiki biegała sobie do okola mnie, zbierala suche liście, nagfe patrzę... :szok::baffled: a moja lobuziara wyciągnęła wkiatki z wazonów spod pomnika Matki Boskieji zabiera się do wylewania wody. Inne dzieci zaraz to podchwyciły, bo wiadomo, woda + ziemia= błotko. :tak:dzieci wyglądały jak po woodstoku, a nie mszy.
Wczoraj natomist w parku zbierała kasztay i mi przynosiła, a tu niewiadomo skąd pobiegla w druga stronę i rzuciła się (dokładnie sie rzuciła i przekulnęła) na stos zgrabionych liści. Do prania poszlo wszystko, łącznie z moja kurtką.:wściekła/y::angry::no: I jaka dumna była z siebie. Pokazywała tatusiowi brudna pucpie wypinając pupkę, jakby to konieczne było...:happy2:

edyta super Ola gra :) to wcale nie takie proste dmuchnąć w organki - masz małego muzyka w domu.

Antylopka bardzo mi się podobają pomysły Wiki :D Atak na serio - no świat jest ciekawy, my sobie nawet nie wyobrażamy jak bardzo. Taki mały człowieczek musi wszystko dotknąć, zobaczyć - i tylko dlaczego ci dorośli tego nie rozumieją :)

Mój mały to taki alpinista - wchodzi na wszystko co się da, zamiast chodzić to biega, no i wszystko rozrzuca - więc w zasadzie porządek panuje wtedy gdy śpi :)

Ala od poniedziałku gorączkuje wczoraj byliśmy u lekarza i niby wszystko w porządku ale zrobiliśmy badanie moczu i wyszło że ma wysokie leukocyty a to prawdopodobnie jakieś zakażenie dlatego trzeba było jeszcze posiew moczu zrobić.Wyniki będą w sobotę.Strasznie się denerwuję a tu tyle trzeba czekać.

Anetko, trzymam kciuki, mam nadzieję, że będzie ok. Rozumiem, że się martwisz, na twoim miejscu też bym się denerwowała. Ale na pewno coś zaradzą.

reklama
Aneta - no może nie koniecznie to w moczu ,podwyższone leukocyty mogą oznaczać ogołny stan zapalny w organiźmie . Oby to nic poważnego i zeby biedna Alunia nie musiała łykac lekarstw.

A ja wczoraj odkryłam dwa nowe zęby u Oli, nie miałam pojecia o ich istnieniu tylko z nią wywijałam przechyliłam jej głowke ona miała szeroko buzke otwartą patrze a tam dwa duże zęby trzonowe:szok:Niewiem kiedy wyszły...:baffled:Poza tym pojawiła się też górna dwójka tekże teraz ma 7 zabków:tak:Dziwnie jakoś jej wychodzą te zęby.

Do góry