reklama

Nasze spotkania

reklama
Witajcie, ruszył portal AktywneMamy.pl

Zapraszamy was do logowania się.

By to zrobić najpierw należy wyczyścić cookies ( pomoc znajdziecie tutaj : Czyszczenie pamięci podręcznej i usuwanie plików cookie : Pliki cookie - Konta Google - Pomoc )

a następnie

1) zalogować się i wejść w panel kontrolny waszego konta na babyboom.pl ( znajduje się na ciemnozielonym pasku na górze strony)
2) Wejść w Moje ustawienia > Edytuj swój profil
3) W profilu na samym dole strony zaznaczyć TAK obok hasła "AktywneMamy.pl" i kliknąć "zapisz zmiany"
4) Wejść na stronę Aktywnemamy.pl i zalogować się tym samym loginem i hasłem , które jest przez was używane na babyboom.pl

Pozdrawiam

Bestyja :P

Hej, jeszcze raz dziękuję za fajne spotkanie...miło było Was zobaczyć ponownie a także poznać nowe mamy i dzieciaczki....nasze kochane słodziaki, każde fajne i słodziutkie na swój sposób...zaczynając od tych najmłodszych po tych najstarszych....
szkoda tylko że nie dotarło kilka z Was...niestety choróbska nie oszczędzają nam dzieciaków:zawstydzona/y:
Miejsce jak dla mnie super, obsługa dała radę ogarnąc nasze rozrabiaki:-D:-D:-D
Co do wykładu to niestety ale nie dowiedziałam się nic nowego a szkoda:-(:-(:-(ale to moje zdanie....

A na pamiątkę troszeczkę fotek
Picasa Web Albums - Madzienka-BB - Spotkanie Lub...

Czekam na wasze fotki.....

Hej, jeszcze raz dziękuję za fajne spotkanie...miło było Was zobaczyć ponownie a także poznać nowe mamy i dzieciaczki....nasze kochane słodziaki, każde fajne i słodziutkie na swój sposób...zaczynając od tych najmłodszych po tych najstarszych....
szkoda tylko że nie dotarło kilka z Was...niestety choróbska nie oszczędzają nam dzieciaków:zawstydzona/y:
Miejsce jak dla mnie super, obsługa dała radę ogarnąc nasze rozrabiaki:-D:-D:-D
Co do wykładu to niestety ale nie dowiedziałam się nic nowego a szkoda:-(:-(:-(ale to moje zdanie....

A na pamiątkę troszeczkę fotek
Picasa Web Albums - Madzienka-BB - Spotkanie Lub...

Czekam na wasze fotki.....

Madzienka ale ty masz tempo ja to dopiero niedawno dotarłam do domu wyszlismy ok 15 z Bugi a Ty juz fotki ale to mi sie podoba...:-D
A ja z wykladu tym razem skorzystalam:-)

I tez wielkie dzieki dla wszystkich mam za spotkanko było super:happy:

Madzienka ale ty masz tempo ja to dopiero niedawno dotarłam do domu wyszlismy ok 15 z Bugi a Ty juz fotki ale to mi sie podoba...:-D
A ja z wykladu tym razem skorzystalam:-)

I tez wielkie dzieki dla wszystkich mam za spotkanko było super:happy:

ok.15???:szok::szok::szok::szok::szok:to chyba rekord:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
My zaliczylismy jeszcze kiermasz, porobilismy zakupy...i teraz Jula spi a poszla spac dopiero godzine temu:tak::tak::tak:skąd ona dzisiaj miala tyle sily, od 7 rano wytrzymała:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry